Chladnicka na umyvacke

Potrebujem vyriesit malu kuchynu a jednym z napadov je dat chladnicku na umyvacku.Co si o tom myslite :-D? Dakujem za postrehy a rady.
Odpovedať
Profilova fotka
Da sa to ... osobne by som to riesil ze: Pracovnu dosku potiahol ponad mycku a na to postavil skrinku s chladnickou ale mysliet na to ze chladnicka potrebuje vetraciu mriezku zospodu a vyduch zvrchu.
Odpovedať
Profilova fotka
@irise skôr by som skombinoval umývačku a trúbu. Chladničku samostatne, ta by nemala byť pri zdroji tepla....a umývačka celku slušne hreje ;-)
Odpovedať
asi by som posluchla loga, lebo potom sa moze stat, ze chladnicka nebude stacit chladit a vypne ti ju ked to bude blizko pri niecom co vyzaruje take teplo. hlavne v lete by to mohol byt problem ale mozno by ta pracovna doska stacila na take mini odizolovanie ale neviem ci by som to riskovala. skor skombinuj tu trubu s umyvackou to bude lepsie si myslim :-) chladnicka by mala mat dost priestoru okolo seba aby sa neprehrievala
Odpovedať
My máme chladničku vedľa umývačky a chladnička je tak namrazená že až, na tej strane ako je umývačka, lebo umývačku otvorím, keď dokončí program a ona si parí von. Doteraz sa v tom byte nebývalo, takže nikoho to nenapadlo, že aký problém a je to problém. :-(
Odpovedať
@irise Keď Ti môžem poradiť tak na to veľmi rýchlo zabudni...UMR vyroba tepla a to pod chladničkou...veď predsa chladnička má najlepšiu účinnosť ak je mimo všetkých takýchto spotrebičov čo vyrábajú teplo...Ďaleko od nich ak sa dá...viem že píšeš že máš málo miesta ale aj tak, je to na úkor životnosti chladničky..Podľa mňa NIE.. ;-)
Odpovedať
Nad niečím takýmto ani nerozmýšľaj, zbytočne si do budúcna skomplikuješ život. Chladnička je najvhodnejšie aby bola od umývačky čo najďalej. Chladnička bude zbytočne viac zaťažovaná, keď bude pri zdroji tepla. Takže skús pouvažovať nad nejakým iným riešením :-)
Odpovedať
@terrry1 ja som mala chladnicku vedla vstavanej umyvacky. na jej urovni bol mrazak, bola to chladnicka s no frost, ziadna namraza, ani zvysena spotreba. ja som s tym teda problem nemala :-)
Odpovedať
@manilla No neviem bola som prekvapená, ešte to odsledujem.
Odpovedať
To aka velka ma byt ta chladnicka? Lebo take tie bezne s par suflikmi mrazaku maju tak 160 cm a viac, umyvacky +/- 86, takze vrchna polica by bola na rebrik aj pre poriadne vyrasteneho chlapa. O tom, ze zbytocne by sa nad umyvackou prehrievala ani nehovorim. Ja davam kysnut cesto na dosku nad umyvackou ked bezi. Je mu tam prijemne teplucko. Chladnicka by z toho teplucka asi neupadala do radostneho bezvedomia.
Odpovedať
Takze to mam jasne, dakujem za postrehy, pobavilo ma @zita19- rebrik :-D , iba taka pod linku vysoka by mala byt. Musim zase spekulovat, asi rozlozim sporak na varnu dosku a ruru a tu musim niekde strcit. Kazdopadne dakujem vsetkym:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@irise iba taká pod linku? To ti bude stačiť? My sme už prezerali nejaké chladničky a to je snáď najväčší spotrebič, ktorý v kuchyni budeme mať. Ako moja polovička rozpráva, keď máme kúpiť novú chladničku, tak nech je už väčšia, lebo že do tejto čo máme furt musí len pchať a že málo miesta, keď chce tam aj hrnce dať alebo niečo také väčšie :-)
Odpovedať
@zita19 :-D :-D "Chladnicka by z toho teplucka asi neupadala do radostneho bezvedomia"....ale upadla by do neradostného bezvedomia ;-) spánok nadovšetko ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@irise Pokial chces iba taku malu chladnicku tak to snad nejako schopne upraces. Som ale taktiez nazoru, ze skor by som dal nad seba umyvacku a ruru ako tu chladnicku. Aby si neskor nemala s tym problemy
Odpovedať
@technik007 obavam sa, ze by neupadla ani do bdelej komy. Ona by z toho potichucky umrela
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?