Vstavana chladnicka s mraznickou

Dobrý deň. Lamem si hlavu nad kúpou tohto spotrebiča. Chcem úsporný a tichší. Podľa toho čo pozerám väčšina je však v triede F. V triede A veľmi málo a cena vysoká. Vedel by mi niekto v tom poradiť?
Odpovedať
My sme. Teraz kupovali. Elektrolux. 900 eur. Ale je to trieda e. Triedu F absolutne nekupujte. Aspon tak nam odporucali v obchode.
Odpovedať
ano, s tou triedou suvisia aj parametre daneho spotrebica. nemozes cakat, ze vlastnosti Ackoveho dostatnes za cenu Fkoveho.
Odpovedať
Docitala som sa ze nasa zozerie za rok 216 kwh. Aka je to cena? Neviem sa dopatrat kolko stoji 1kwh.vdaka😄
Odpovedať
no takže za deň by mala "zožrať" cca 0,6 kWh čo je velmi dobrá spotreba... skutočnosť v prevádzke bude asi vyššia
Odpovedať
@kebabstar to mi je jasne. Len mi je divne,ze väčšina je v E alebo F. A v úspornej A je úplne minimum co predtým co som pozerala tak ich bolo dosť 🤔
Odpovedať
Spotrebiče sa preštítkovali v roku 2021 takže kľud. Máme mrázak čo bol B podľa starej lepky a podľa novej F. Takže asi tak 😉
Odpovedať
@aduska344 neviem kedy predtym si to pozerala, ale tie znacenia sa menili, ale to uz je pomerne dlhsia doba. ale tak moze sa stat, ze zase to nejak unia alebo kto upravil a popresuvali sa v kategoriach tie spotrebice.
Odpovedať
@palo18 no ved toto,
Odpovedať
@antoni_sk dakujem.
Odpovedať
Tie označenia sa menili preto je to teraz tak, že G a F a potom a pred rokmi to bolo A. Tiež som sa čudoval, keď som to videl, ale teda myslím, že sú podstatnejšie reálne čísla v parametroch a nie toto označenie.
Odpovedať
@zdenoo1 vsak to ano, ale tak ako prve ti padne pohlad prave na toto oznacenie a az potom citas dalej. Takze isto sa stane, ze tie pismena dalej od zaciatku abecedy prosto odignorujes.
Odpovedať
@tomino_33 ano, len stale je vela ludi, co tu zmenu v tych pismenach nezaznamenali. Tiez som to nepozeral, nevedel som preco zrazu tak malo Aciek je, az potom som sa viac tomu zacal venovat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@pastierik a to pri tom uz niekolko rokov je takto. Ale tak zas je pravda, ze spotrebice nekupuje clovek podchvilou, takze vela ludi to nezaregistrovalo ani nejak.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?