Akú značku spotrebičov do kuchyne? Bosh alebo siemens?

Zariaďujeme kuchyňu a nevieme si vybrať značku spotrebičov?
Odpovedať
Ahoj tak ja mám všetko Siemens to je umyvacka vstavany kavovar indukciu vstavanu mikrovlnku aj trubu a tieto dve posledne mám Siemens studioline a zatiaľ maximálna spokojnost iné by som nechcela aj svagrina má Siemens všetko a je spokojná
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ja mam všetko bosch ale ešte nevybalené, nenamontované......čas ukáže 8-) :-D
Odpovedať
Bosch aj Siemens vyraba jedna a ta ista firma. Obe znacky su na relativne vysokej urovni, avsak Siemens je este trosku vyssie, ale nejaky markantny rozdiel tam nie je. Siemens je taktiez trosku drahsia znacka v porovnani s Bosch, takze ak toto nie je problem - Siemens. Tak som aspon pocul pri vybere chladnicky. Design, vnutro aj spracovanie bolo pri porovnatelnych modeloch skoro identicke.
Odpovedať
mam aj spotrebice bosch doma a som s nimi zatial velmi spokojna, siemens je urcite cenovo drahsi, ak vsak cena nie je smerodatna tak potom by som sla aj do toho siemensu
Odpovedať
tiez som pocula, ze sa to vyraba v jednej fabrike. vraj siemens, bosch a aj miele. my mame bosch spotrebice, zatial len skoro 2 mesiace pouzivame. spokojnost.
Odpovedať
Mame doma umyvacku riadu znacky siemens a som velmi spokojna.svagrina ma bosh a tiez je s nou spokojna.A naozaj je to jedno,obe znacky sa vyrabaju v jednej fabrike.
Odpovedať
rozhodujeme sa medzi siemens a teka,ked vydajú peniaze o čom pochybujem rada by som zbehla do Rakúska na miele 8-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?