Akú značku spotrebičov do kuchyne?

Profilova fotka
BEKO, ELEKTROLUX, BOSCH, AMICA (asi nie), ...
Odpovedať
Profilova fotka
miele
Odpovedať
Profilova fotka
takato tema tu uz je, skus pohladať cez Forum nabuduce , než založiš novu temu :) ... na Miele, co je sice Nr.1 tu asi malokto ma, takže odporucam Bosch :), alebo Siemens :)
Odpovedať
Bosch.miele dobra kvalita
Odpovedať
Bosch
Odpovedať
co od toho vyzadujete...len varit len zohrievat .... eletronika ako elektronika vsetko sa to vyraba pod jednou strechou.....otazka priorit :)))) a rozpoctu
Odpovedať
Siemens
Odpovedať
Bosch
Odpovedať
Profilova fotka
je to uplne jedno kto co pise.. ide o to na co mas... jeden radi Bosch kde ti pojde jeden spotrebic cez 1000e ani nevies ako a dalsi Beko kde za 500e nakupis vsetko... Mozno je dobre zvolit si zlatu strednu cestu...
Odpovedať
presne tak ako piše andyfoto kto na čo má, ja som si vybrala electrolux a som maximálne spokojná. To bola pre nás zlatá stredná cesta. Keby že mám eura navyše tak kludne aj miele ;-)
Odpovedať
Viditelne spotrebice /el.rura, MW, parna rura, vyhrievaci suplik/ rovnakej znacky aj rovnakej rady, zabudovane a zakryte podla parametrov a vsetky podla penazenky. Mame TEKA, Miele, Kupperschbusch, Liebherr, JURA a slapu zatial vsetky 2roky, Miele chladnicka mala vymenene jedno teplotne cidlo v ramci zaruky. Takze aj "znacka" sa kazi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?