Odpoveď na príspevok od qeszi_sk:
My nemáme žádné úchytky, máme otvírání řešené pře… @qeszi_sk viete mi prosím povedať výšku vašej kuchyne? ...stolár nám povedal ak by sme chceli mať takéto otváranie tak výška kuchyne musí byť minimálne 95 cm, čo mi príde veľa ..keďže som nízkaOdpoveď na príspevok od konik525:
@qeszi_sk viete mi prosím povedať výšku vašej ku… @konik525 Blbosť. Kvôli čomu musí byť 95 nepovedal? Základná výška pd je 86 cm ale robieva sa zvýšená.Odpoveď na príspevok od prirodokochac:
@konik525 Blbosť. Kvôli čomu musí byť 95 nepoveda… @prirodokochac Jednoznačne !!!Odpoveď na príspevok od konik525:
@qeszi_sk viete mi prosím povedať výšku vašej ku… @konik525 Výška PD sa odvíja od výšky človeka, ktorý bude pri nej pracovať. Teoreticky ideálna výška je taká, že keď sa postaviš k linke, ohneš ruku v lakti do pravého uhla, tak medzi lakťom a PD má byť vzdialenosť cca 15 cm.Odpoveď na príspevok od petersd:
@konik525 Výška PD sa odvíja od výšky človeka, kt… @petersd suhlas a zaroven v pripade viacerych clenov domacnosti by to malo byt podla toho najnizsieho ktory bude pracovat (napr manzelka samozrejme ze nie deti), nakolko zohnut sa je vzdy jednoduchsie ako mat linku neprirodzene vysoko.