Tip-on na kuchynskej linke - má to takto byť?

Zdravím. Mnohí z vás tu majú tip-on. Viete mi povedať, či je toto v pohode? Máte to tiež takto ako ja na foto? Pýtala som sa montážnika, prečo tá skrinka nie je nastavená, čiže nelícuje so spodkom - tak mi povedal, že pri tip-on je to takto - jedna strana skrinky je akoby zasunutá. Ja som si to v kuchynskom štúdiu nikde nevšimla. Prikladám foto z našej kuchyne. A ešte by zaujímalo, čo hovoríte na takýto roh? - ide o horné skrinky na kuchynskej linke. Dakujem za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. To si mladik nejako odflakol. Moj roh a moje dvierka.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkito10 Krásný dekor, co je to zač?
Odpovedať
Profilova fotka
@venouska metal bronzova, no byvame v fr.
Odpovedať
@lenkito10 krasa. A mne tvrdili, ze taketo fotky sa robia vo fotoshope. Ale uz sa boli trosku s tym pohrat. Aj roh prerobia. Ake take krasne ako Vase to uz nebude. Palec hore. Muz hovori, ze tu vo "vychodnej Europe" malokto nieco vie nieco poriadne urobit. Zial, musim mu dat za pravdu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ten montaznik bol poslany z kuchynskeho studia? Mas moznost sa tam zajst pozriet? Tu na MS v albumoch je vela fotiek kuchyn vyrobenych na sk a su nadherne. Vasa kuchyna je prerabka? Daval len dvierka?
Odpovedať
@lenkito10 je to nova kuchyna v novostavbe
Odpovedať
@riava123 montaznik z kuchynskeho studia
Odpovedať
Profilova fotka
Ak ta utopena cast je primpantoch tak zadnym srobom na pante dvierka vysunut. Ak na strane tiponu tak aj on sa da pootocenim nastavovat. Roh je uplne nahovno amatersky urobeny ked uz tak dvierka mali sa skoro dotykat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?