Odpoveď na príspevok od milan44x2:
Ahojte, Prosím, čo by mohlo spôsobovať tento pro… @milan44x2 a ja hovorím, že zateká...Odpoveď na príspevok od milan44x2:
Ahojte, Prosím, čo by mohlo spôsobovať tento pro… @milan44x2 Ale máš dobrú tú striešku na komíne? Kohút robí dobrú funkciu ? Ja som kedysi mal presne taký istý problém, aj podobne sa to prejavovalo,... a to som nemal striešku na komíne.Odpoveď na príspevok od milan44x2:
Ahojte, Prosím, čo by mohlo spôsobovať tento pro… @milan44x2 Dobry den. Mriezka je otocena do exterieru? Foto s otvorenymi dvierkami by pomohlo...Odpoveď na príspevok od boxerna:
@schiedel_maros_plsko @boxerna musel som vytvoriť druhý profil z toho mi nešli dávať komentáreOdpoveď na príspevok od boxerna:
@boxerna musel som vytvoriť druhý profil z toho m… @boxerna a ta mriezka je kde otocena?Odpoveď na príspevok od schiedel_maros_plsko:
@boxerna a ta mriezka je kde otocena? @boxerna Toto vyzera ako: - priesak netesnostou napojenia na kanalizaciu - nezabezpecenie odtoku vlhkosti do kanalizacie - nefunkcne zadne odvetranie - chybajuca mriezka v pate komina Odporucam dole pod dvierkami urobit otvor, skontrolovat stav napojenia na kanalizaciu Dalej by som zamenil kohut za kryciu hlavu Eagle - vyrazne eliminuje spad vlhkosti do kominoveho prieduchu. Bola pricina dat kohuta? Zafukavalo dole do prieduchu? Je nedostatocna vyska komina, je "za hrebenom"?Odpoveď na príspevok od schiedel_maros_plsko:
@boxerna Toto vyzera ako: - priesak netesnostou n… @schiedel_maros_plsko žiadnu mriežku ani odtok nevidím 😵💫 celý komín máme 10 rok a kohút tam bol od začiatkuOdpoveď na príspevok od boxerna:
@schiedel_maros_plsko žiadnu mriežku ani odtok ne… @boxerna Komin STABIL ma mat mriezku pre zadne odvetranie. Pokial komin nie je napojeny na kanalizaciu, tak v nom moze stat dole voda a nasledne spodok komina prevlhne a ako, tak to je viditelne na vasich foto. Kohuta by som vymenil za iny typ krycej hlavy, idealne Eagle hlava. Dalej by som pravidelne kontroloval spodok komina na pritomnost vody, lebo predpokladam, ze odvod do kanalizacie alebo zahradnou hadicou von urobit neviete... Kod EAGLE hlavy je 177048. S poziadavkou na zakupenie kontaktujte mojho kolegu vo vasom regione. Poskytne vam zlavu, ked spomeniete, ze ste dostali odporucanie na modrejstreche.