Zväčšuje sa voda vo WC mise

Neviete niekto prečo sa mi vo WC mise zväčšuje voda
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od franto1804:

Neviete niekto prečo sa mi vo WC mise zväčšuje vo…
@franto1804 LEbo do nej čuráš.
Odpovedať
Skús to popísať presnejšie...
Odpovedať

@franto1804 lebo máš upchatý odtok
Odpovedať
Profilova fotka
Vela si nakakal a vytvoti to piest vodu stiahne a potom sa hladina upravi. No su wecka co maju taketo spravanie no hladina stupne na normal nie vyssie
Odpovedať
Pred pár dňami som riešil niečo podobné doma. WC upchaté tým plastovým bazmekom, čo sa doňho dávajú vonné tablety. Voda ho nejako strhla, našťastie ostal zaklesnený v zachodovom sifóne. Keby sa to bolo stalo v nejakom kolene v múre, tak ma hebne.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

Pred pár dňami som riešil niečo podobné doma. WC …
@petersd jj, ten bazmek volám kabínková lanovka na hajzlové guličky. Tiež som ho už lovil až z potrubia.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@petersd jj, ten bazmek volám kabínková lanovka n…
@zicher Potom som doma urobil žene "peklo"... Celé tie dlhé roky stále všetkým prizvukujem, že do zachodovej misy nič okrem hovien a toaleťáku nepatrí, no stále tam niečo kúpi a zavesí - lebo že "veď predsa musí byť na wecku vôňa"... No ale radšej nech je smrad, ako potom sa šprtať v hnusnej odpadovej rúre, či nedajbože až niečo rozbíjať. Toto potom nemá kto robiť, ostane to zas len na mne! 🫢☹️
Odpovedať
Profilova fotka

@franto1804 voda nie je plyn, nemá šancu sa zväčšiť.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od gadefox:

@franto1804 voda nie je plyn, nemá šancu sa zväčš…
@gadefox preto sa uz nepouzivaju expanzne nadoby od kedy odbornik gadefox prisiel na tento novy objav
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od yuri66:

@gadefox preto sa uz nepouzivaju expanzne nadoby …
@yuri66 áno, ak zohrievaš vodu, mení svoj objem (napr. aj tým, že časť/kompletne sa konvertuje na plyn). Lenže my, dospelí, sa tu bavíme o WC, kde je teplota približne rovnaká. Na princípe, že kvapalina nemení objem (za rovnakej teploty a tlaku), funguje hydraulické zariadenie.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od gadefox:

@yuri66 áno, ak zohrievaš vodu, mení svoj objem (…
@gadefox jedným slovom - nestlačiteľnosť 😉
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od yuri66:

@gadefox preto sa uz nepouzivaju expanzne nadoby …
@yuri66 Už si videl vedľa WC misy nainštalovanú expanznú nádobu?
Odpovedať
Chlapci, prestajńte sa natahovat kto dalej docura ;-) @franto1804 -vi stupa voda v mise, lebo mu neodteka. Kde su mu hovienka zasekli musi zistit sam alebo si zaplati zistovaca a odstranovaca problemu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?