Zatekanie do zumpy

Zdravim po vikednovych dazdoch som objavil zumpu plnu vody :-( v dome este nebyvame takze tam nic z domu nepritekalo. Nieco som odcerpal vliezol dnu a videl som ako priteka spodna voda cez spoj medzi zumpou a krycou doskou. Chcem to vystriekat vodarenskou PU penou, dufam ze to pomoze, Mal niekto podobny problem?
Odpovedať
a to ako robili deku na zumpu ked sa tam sprace pena? :-(
Odpovedať
@vrajmantak Prefabrikát. Dolu vaňa a na tom dekel. A medzi špára...
Odpovedať
Ja som si este na ten spoj natavil aj lepenku.hore na platnu som natavil pas a prelozil na tu vanu.v ramci moznosti som aj zvislu lepenku natavil
Odpovedať
@joohny myslim,ze to uz dodatocne nezatesnis.Jednoznacne s tym treba nieco robit,lebo budes platit casto a dlhe roky za odvoz spodnej vody. Ak nie je este zasypana nadvihnut platnu,oskrabat penu,nechat presusit a pouzit studnicnu penu.
Odpovedať
@solo6 veru to budem musiet poriesit takto... zumpu obkopat a z vonku zaizolovat... :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@joohny Odkopať po celom obvode vrchnu platnu. Špáru zatmeliť tmelom na spájanie rýn z vonka aj z vnútra. Na prekrytie špáry zvonka tekutú izoláciu čo sa dáva napr na balkóny ,alebo sprchové kúty. Je možné to vytesniť aj zmesou cementu a bentonitu,ako sa tesnia studňové skruže. Z osobnej skúsenosti je problém ale skôr zohnať Bentonit. Zmes pre mačky na podstielku do WC..nie je bentonit..... na utesňovanie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@joohny zdravím hľadám témy na problém ako je aj náš, vidím ze je to už dlhšie co ste tu písal, vyriešil s a problém takto?ked ste dávali lepenku? Pomohlo ne nateka už? Nam sa stalo to isté a tiež krátko po osadení nám žumpu aj nadvihlo a naklonilo 😞
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?