Odpoveď na príspevok od karo82:
Dal by si odvetranie na obe? @karo82 urcite ano ,na obe, plus revízne sachtyOdpoveď na príspevok od karo82:
Dobrý deň, chcel by som sa poradiť s návrhom kana… @karo82 žumpa 10 m3 zbytočná, bude prázdna a bude len zapáchať, stačí plastová 3 m3, malá KČOV a máte po straostiach. V projekte ČOV treba urobiť aj popis kanalizácie .Odpoveď na príspevok od dsi:
@karo82 urcite ano ,na obe, plus revízne sachty @dsi obe žumpy už naisto boli niekoľkokrár vyťahané. Za 7 rokov už bolo do nich nas*até, ojojój... Ale dobre, že si im chcel poradiť. 😁Odpoveď na príspevok od petersd:
@dsi obe žumpy už naisto boli niekoľkokrár vyťaha… @petersd rada je nadčasová, odpovedal som poslednému pisateľovi a ten je čerstvý. Ale práve tým, že sa zodpovedne stavali k prevádzke a ČOV čerpali, mohli zistiť, že prevádzka je drahá a KČOV by sa už bola pred tromi rokmi vyplatila.Odpoveď na príspevok od petersd:
@dsi obe žumpy už naisto boli niekoľkokrár vyťaha… @petersd rada je nadčasová, odpovedal som poslednému pisateľovi a ten je čerstvý. Ale práve tým, že sa zodpovedne stavali k prevádzke a žumpu čerpali, mohli zistiť, že prevádzka je drahá a KČOV by sa už bola pred tromi rokmi vyplatila.Odpoveď na príspevok od jan45:
@petersd rada je nadčasová, odpovedal som posledn… @jan45 A možnože obe žumpy vyťahovali s kalovým čerpadlom a po nociach vypúšťali do miestneho potoka (?)... Toto je najlacnejšie riešenie 🤣