Máte skúsenosť s mliečnym sklom na vnútorných dverách?

Profilova fotka
Zaujímalo by aké máte skúsenosti s mliečnym sklom na interiérových dverách.Chcem malú chodbu bez okien s dverami mliečnym sklom presvetliť ale zároveň nechcem,aby do izieb prenikalo svetlo s chodby napr.večer pri zapnutí svetla.Pomôže mi mliečne sklo alebo mi poradíte inak?
Odpovedať
Profilova fotka
Svetlo do izieb bude večer prenikať, i keď tlmené. Mám mliečne celopresklené dvere zo zádveria do chodby, je to fajn ale trocha náročnejšie na čistenie. Osobne som proti preskleným dverám do izieb. Osobná skúsenosť z domu rodičov. Nebolo by riešením presvetliť chodbu svetlovodom? Alebo sklo iba na dvere izieb kde sa nespí.
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s Jankou. Tiez som chcel presvetlit chodbu sklenenymi dverami, no predajca dveri ma upozornil na to ze svetlo nepojde len z izieb na chodbu ale aj naopak z chodby do izieb pri zapnutych lampach. Takze vsade dam plne dvere. Nastastie mam na chodbe aj okno, inak by som to riesil slnecnymi tunelmi. Dal som ich do kupelne a satnika a je to super kolko svetla sa cez ne dostane dnu.
Odpovedať
My mame vsetky interierove dvere so sklom, nie mliecnym bielym, ale takym akoby vzorka, alebo neviem co to je, hrube, nepriehladne. nevidno cez to, tak to mame aj na kupelni. asi 1/4 dveri je sklo, ktore je v strede dveri od hora, az po spodok. ja som s tym spokojna, ide do izieb svetlo ked sa na chodbe svieti, ale tak nemame na chodbe 100 vatove ziarovky a na chodbe sa svieti len malo, alebo tlmenym svetlom. ale cez den mi to fajn zasa presvieti chodbu, ktora nema okna. kolko ludi, tolko chuti, ja by som zasa dvete bez skla nechcela, lebo mi to pride take total uzavrete potom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?