Akú máte skúsenosť s pieskovými matnými sklami na dverách?

Profilova fotka
chceme si dat urobit drevene interierove dvere s matnym sklom. niektori vyrobcovia robia pieskovane skla, ini odporucaju foliu - hlavne kvoli udrzbe. firma, u ktorej si chceme dat urobit dvere robi pieskovane skla. ake mate skusenosti s pieskovanymi matnymi sklami na dverach, hlavne co sa tyka udrzby?
Odpovedať
ja mam na dverach od WC aj kupelne miecne sklo a planujem aj do vsetkych ostatnych miestno sti a je to v pohode,nic nevidno ani von ani dnu,a udrzba je skoro ziadna utries a hotovo.
Odpovedať
Ahoj ja mam lakobelo ci ako sa to vola - mliecne sklo na skriniach a je to uple v pohode myslim ze lepsie ako drevotieska okolo. A teraz na dom som si dala vonkajsie vyplne eurodveri tiez s lakobelom ci lakomatom, a myslim ze je to totozne. Vyborna vec. Ale je pravda ze mam na skrinkach na kuchyni nieco podobne asi teda ta folia a tam to uz je horsie na udrziavanie, ale da sa tiez :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozor si dej akorát na to, že některé pískování se nesmí čistit okenou nebo jakýmkoliv jiným chemickým přípravkem. Pouze hadr a ČISTÁ voda!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?