Máte skúsenosti s dverami Invado?

Ahojte, ma niekto skusenosti s dverami Invado - fóliované?
Odpovedať
Profilova fotka
Mame invado , Dvere ako material OK, montaz bez problemov, cena skvela, ale folia je bieda. Ako lacna alternativa sa hodia.
Odpovedať
A vy mate dyhu alebo foliu?
Odpovedať
@mischo Čo sa s tou fóliou robí? Pri akom používaní? Malé deti? Puberťáci? Ja po Invado Norma pokukujem, majú ich aj v Merkury Markete. Nemienim investovať do dverí veľa peňazí, i keď páčia sa mi mnohé, o to pokoj :-) . Ale ak sa to má akoby samo od seba po roku začať šúpať, tak zvolím niečo lepšie. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Mame Tauris a Ono sa to nesupe ,ale pri silnejsom odreti je vidiet poskodenie, v podstate nic strasne fixka to zakryje
Odpovedať
@onmonika ahoj. mame ich doma celkovo 8 kusov aj so zarubnami. cena vysla cca 1000€. kupovane v merkure nakolko uz nam rozpocet nedovlil kupit lepsie a drahsie. mozntaz zarubni v pohode a osadenie dveri len dostelovat. klucky mame obycajne na nich z baumaxu. dvere su hodne svojej ceny ale ked mate cas tak si pockajte obcas v sapelli maju za podobnu cenu tiez dvere aj so zarubnou a mozno kvalitnejsie. dvere svoj ucel plnia a neolupuju sa a hlavne co sa ocakava od dveri tak sa zavru a otvoria. len pozor ked budes hadzat nieco po drahom tak to mozno aj prehodis cez ne nakolko su velmi lahke. povrch no za cenu je taky jemny. nakolko mame rocnu slecnu tak dostavaju zabrat ale inak su fajn, nejaky tenskrabanec opravis s takou pastou na podlahy. tu je par fotiek ale su v trochu horsje kvalite. inak su dobre nic extra za tu cenu necakajte. @blacksr dojdi sa mrknut na ne niekedy
Odpovedať
@andrejh0 jéééj, dík... si píš, že sa dosypem mojich dvoch testovačov dverí radšej nechám doma :-)
Odpovedať
@andrejh0 aj my mate presne take iste dvere a zatiaľ nemáme s nimi nijaky problem ;-) Dcera s nimi niekedy aj poriadne trepne ak ma zlosť a držia stale..... :-)
Odpovedať
@zuzmag Asi to závisí aj od toho, či je výplň voština alebo DTD, však? My kombinujeme podľa potreby na zvukovú izoláciu. Takže izbové budú ťažké.
Odpovedať
@blacksr no ak cches aby poriadne zvukovo izolovali tak tieto dvere ti nepomozu to skus pozriet po inych ale cena bude niekde ale niekde uplne inde. napriklad mala dcerka spi v spalni a vedla v herni pzoerame telku alebo sa normlne rozpravame a ju to nezobudi. zalezi od toho co pozadujes
Odpovedať
@andrejh0 Jasné. Nechcem nič extra, ani nebudú tesniť vzduchovo. Určite je hluk lepšie pohlcovaný ťažšou DTD ako papierom. To je celé. My sme tichá rodina, niekedy sme dokonca tichá domácnosť. Hudbu na plné pecky si púšťam, keď som sama doma alebo ak to chcú aj chalani. ;-)
Odpovedať
@blacksr to bdu tesnit v pohode al enie ako nahravacie studio. najlepsi izolant na zvuk je vzduchoprazdno. ticha rodina no neviemneviem ked zacne drahy hrat to asi tazko...ticha domacnost to je o niecom inom a o tom je ine forum alebo pohar vina. hudbu na plne pecky to je tera zunas ked nasa sefka chce tancovat xixix.
Odpovedať
@andrejh0 On doma nehráva...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@blacksr aha tak tie dvere budu postacovat ale nech si da pozor ked po nom nieco hodit a ze sa skova zad vere a hodis silno ho trefis
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 rokoch
Jedny dvere nam prisli poskodene viditelne z vyroby lebo to bolo zatiahnute neposkodenou foliou. Poriadne kontrolujte pri prevzati inak necakajte ze vam to vyreklamuju. O rovnosti zarubni ani nehovorim. Za malo penazi malo muziky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?