Interiérové bezfalcové dvere Sapeli - máte niekto?

5. dec 2022660
  • @janulienicka3  napríklad ja som potreboval dvere, čo nie sú práve atypického tvaru, nebol to taký ten štandard, že proste na pohľad obdĺžnikové dvere, ale z horných rohov som potreboval mať zrezané a ani nie na oboch stranách rovnako. Takže to som ani nejak neriešil, že by som šiel niekam do obchodu takéto zháňať, ale rovno som sa informoval na predajcov dverí.

• @gigisuli  ved to si dobre spravil, lebo to by si asi len tak v obchode ani nezohnal taketo dvere. aspon co som videla, tak to mavaju len take uplne klasicke obycajne vystavene. ani neviem, ze ci niekde v obchode by ti ich vedeli takto upravit, ked si potreboval nie prave typicke. to fakt lepsie si najst predajcu, co sa priamo na dvere specializuje.

• @zavana  ono ani všetci predajcovia, takí tí, čo robia že na mieru nechcú niektoré druhy dverí robiť. Alebo napríklad, že len nejakú určitú výšku spravia a viac nie. V tomto Sapeli robí asi navyššie, čo som postrehla, keď sa u nás tak riešili dvere, že sme si toho viacej pozerali.

• Sponzor fóra
  • @gigisuli  tak to je jasne, to by si asi ani nenasiel presne take, ako by si potreboval aj keby si obehal vsetky mozne predajne. mozem sa opytat, ze ako dlho si cakal na take nie prave typicke dvere?

• @zavana  veď práve, a vysvetľovať niekde v markete, že o čo mi ide a či by to vedeli vybaviť, to by išlo cez toľko ľudí, že aj keby sa to dalo, tak by sa tam isto niečo doplietlo. Takto to bola taká istota.
    @janulienicka3  vieš čo, nebolo tam inak uvedené dodanie ako pri hocijakých iných dverách. Od 8 týždňov hovorili, čo takéto dodanie mal aj kamarát na dvere, ktorý ich kupoval nie takto u predajcu, ale v markete.

• @gigisuli  takze sa to nerozlisovalo tak, ze je to akoze nieco ine, netypicke, navyse, ze tym padom by si mal aj dodanie inaksie... tak to je super potom. to asi fakt len podla toho, ze kolko maju prace a ako ta vyroba tak bezne cca trva.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Je krásne byť doma! ♥ Bývanie, stavba, rekonštrukcia, záhrada a ešte niečo navyše... 🙂 Navštívte náš web a inšpirujte sa!
    Vyberte si z ponuky krásnych kobercov do obývačky, spálne alebo detskej izbičky! 🙂
    Obrazy, fototapety, šablóny, nálepky, rámiky, farby.
    www.decotrend.sk
    www.tapetymix.sk
    Články od našich partnerov
    Vonkajšie omietky Ytong si dokonale rozumejú s obvodovými stenami z tvárnic Ytong a Silka
    Tepelné čerpadlo FHA Monoblok. Jednoducho univerzálne.
    Vetrajte bez úniku tepla!
    Archív článkov od partnerov