Máte sklenené interiérové dvere?

Ahojte stavitelia, chcela by som sa spytat, ci nahodou niekto z Vas nema skusenost s interierovymi sklenenymi dverami alebo oddelovacimi stenami. Potrebovala by som aspon nejake referencie od niekoho, kto ma napriklad namiesto nerezoveho zabradlia sklene zabradlie, vlastne len take sklene tabule. dakujem :-)
Odpovedať
ahoj, mam doma sklenene posuvne dvere, vlastne je to len tabula skla bez ramu..... ak by si chcela dvere, nevyhodou je hlavne cena, ani nie sklo je tak drahe ako tie uchyty a systemi okolo toho.... jedny dvere vyjdu zhruba na 30-tis. su velmi esteticke z mojho pohladu a hlavne tazko rozbitne, dalsia nevyhoda, netesnia ako klasicke dvere, musis ratat s "medzierkami". Dufam ze som to podala aspon trochu zrozumitelne :-)
Odpovedať
dakujem x-) ja chcem hlavne nejako esteticky oddelit obyvacku od fitneska a nechcem tam dat klasicke dvere. nevadi mi, ze bude vidiet z obyvacky trebars beziaci pas, praveze naopak, je to zamer a chcem tieto 2 casti domu nejako sklbit. myslim, ze tymto sklom nic nepokazim a bude to aj pekne vyzerat. zajtra uz idem konzultovat do jednej firmy, prichystali mi uz aj cenovu ponuku. s tou cenou to je vazne tak, som bolo dost prekvapena, aky velky podiel tvoria madla, vrtanie do skla a rozne panty a capy. :-S
Odpovedať
lievanec, aj mňa zaujímajú sklenené posuvné dvere, prosím môžeš mi napísať od akej firmy ste si dávali robiť a aký rozmer? Máte sklo priehľadné alebo matné? Ja zvažujem buď posuvné dýhové ako zbytok alebo tie jedny len celosklenené. Pozerala som niečo na webe ale lepšia je osobná skúsenosť. Ďakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte, my mame doma celosklenene dvere a som s nimi velmi spokojna,dvoje z nich su zasuvacie. kontakt: mirolli
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahojte, kolko zhruba vychadzaju take sklenene dvere posuvne?
Odpovedať
aj mna by to zaujimalo, chcem nimi oddelit kupelnu od spalne...nasla som firmu, ale cennik nemaju na nete a neviem, ci vobec tu mozem uverejnit firmu....
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa pacia tieto, ma niekto skusenosti a info o cene? zatial mi neodpovedaju na mail http://obchod.interierstudio.sk/produ...
Odpovedať
TAk to by mali...ale po telefone mi vždy povedia čo potrebujem
Odpovedať
bleble diky ;-)
Odpovedať
ble ble.. bez urazky.. podobne dvere maju v TT nemocnici na urazovke na prijme.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak som volala a poslali mi aj kalkulaciu, dvere SWING sirka 70 cm /kalkulaciu Vam urobia podla sirky, kedze ja ich chcem do komory a kupelky, tam mam uzsi otvor ako bezne interierove dvere/ vychadzaju cca na 13 000 Sk s DPH ale je to bez montaze, ktoru oni nezabezpecuju, potom tam maju druhe este: http://obchod.interierstudio.sk/produ... tie mi vychadzaju cca na 9000 Sk montaz by vraj nemala byt zlozita, ze si ju robia ludia aj sami, oni totiz dodavaju firmam, ktore to potom robia /satnikove vstavane skrine a podobne/ juzs: v pohode :-) ja ich chcem vyuzit na chodbu kde je dost vela dveri tak aby to bolo odlahcene a naviac mala kupelka a komora takze to hodne usetri miesto tym ze sa nemusia dvere otvarat dovnutra kolko ludi tolko chuti, mne sa pacia, su jednoduche, nadcasove a neutralne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bleble-dik za typ - presne take by som chcela do satnika, pacia sa mi -ja tiez chcem,aby mi posluzili na odlahcenie od drevennych dveri -kazdemu sa paci nieco ine a je dobre,ze sa jusz-ovi nepacia a aj dalsim - aspon ich nebude mat kazdy jeden :-) -ved preto je na svete nespocetne vela druhov
Odpovedať
Článok sa načítava...
bleble + libby : nie ze nepacia ale .. mam radsej drevo ako chrom + sklo.. drevo nevyzera sterilne ako v nemocnici.. 8-) ale pohoda.. ja som len napisal ze take maju v TT na prijme v urazofke :-)
Odpovedať
presne! pekne ste to napisali dievcata ;-) ... Mne sa viac pacia tie číre a nie je zla cena, ked montaz zvladne clovek aj sam.... dik este raz za prieskum..
Odpovedať
Profilova fotka
juzs: v pohodke, ved nic sa nedeje, niekto je drevovy niekto skor na plast, sklo a tak, dreva som si uzila dost, mam chut na zmenu :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
vie mi niekto poradit firmu, ktora vyraba bezramove sklenene, ale otvaracie dvere? najlepsie NR a okolie
Odpovedať
@brnka skús vo vetexe v BA (Bajkalsá ul.tuším), tam som videla sklenené otváravé dvere, myslím, že to bola talianksa výroba.
Odpovedať
mame ramove aj bezramove, tie bezramove netesnia a prepustaju hluk, nie vsade sa preto hodia, inak som spokojna, mam take mliecne sklo.
Odpovedať
Profilova fotka
@brnka mám bezrámove, kuk: http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/v... pošlem výrobcu ak sa páčia
Odpovedať
@luciaj , @atlaska , @victus , dakujem vam.... potrebujeme to do zadveria, aby pri otvarani vchodovych dveri nefukal prach a nesla taka zima do celej chodby. Takze myslite, ze bezramove budu na takyto ucel stacit? Dievcata, ak mozete, poslite mi prosim vyrobcu aj cca cenu na take dvere. Dakujem :-)
Odpovedať
ja mam tie co victus,bez horneho svetlika, nepamatam vyrobcu, dodali nam ich ti dverari na Bjakalskej. aj tie ramove,talianske. cez bezramove ti bude unikat teplo, zalezi do akej mieri , bude to akokby si mala dvere stale pootvorene na par cm.
Odpovedať
Profilova fotka
@brnka Ja som spokojna, tie dvere sú ťažké nelietajú, otvory okolo sú minimálne taže neprefúka. Ak je vonku kosa, vtedy cítiť trošičku teplotný rozdiel, takže si myslím že splňajú svoj účel.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
sklenené dvere? čokolvek zo skla do interiéru nám riešila firma glassinterier z Trnavy...a boli sme úplne spokojní, spravili nám niekoľko cenových ponuk a sme potom mali ozaj z čoho vyberať. majú aj nejaké na ukažku na prevádzke.doporučujem!
Odpovedať
@lenka2615 a kolko eur asi vychadzaju jedny klasicke sklenene dvere?
Odpovedať
@lenka2615 čo ste si dávali robiť? Mna by zaujimala cena samonosneho bezramoveho zábradlia.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
máte niekto sklenené - posuvné dvere bez zárubne z napr. Baumaxu, Obi...... aké sú?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?