Dvere značky DRE - ste s nimi spokojní ?

dali sme si urobiť cenovú ponuku, celkom nás zaujali ... máte ich aj Vy ? Sú OK ? Pozn. nemáme peniaze na drahé dvere do bytu. Vdaka
Odpovedať
uuu, máte ich niekto prosim ?
Odpovedať
Ktore a aku cenu ste dostali?
Odpovedať
Profilova fotka
@otvoroci2014 My ich máme v staršom zrekonštruovanom domčeku. Myslím, že za dané peniažky ponúkajú dostatok muziky. :-) Určite poslúžia... ;-)
Odpovedať
@otvoroci2014 aj ja ich mam, v laminofolii. myslim ze teda najlacnejsie neboli. a su v pohode :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@otvoroci2014 @marekrv @leonardom @manilla my tiez akurat cakame na cenovu ponuku - chcem premium 4
Odpovedať
@zuzkatomas @ otvoroci2014 dajte vediet aku vam dali cenu
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla zdravím ja som pýtal od dodávateľa certifikát k tej ich laminofolii ale nedostal som ho je to folia !! Laminofolia sa používa pre lepšiu predajnosť produktov ale za cenu DRE cell folii sa dajú kupiť aj CPL laminátové dvere (laminát EGGER)
Odpovedať
@erikkovac je mi v podstate jedno, co to je, ale niesu az taky smejd - mam kocura, a na ziadnych dverach ani jeden skrabanec....urcite lepsie ako baumax mercury market a pod.... a do bytu stacia.
Odpovedať
Profilova fotka
ale za tu cenu sa dajú kúpiť aj kvalitne cpl povrchy !!! ale ak ste spokojná tak je všetko v poriadku stále ide o spokojnosť zákazníka ,ak bude zákazník spokojní aj dodávateľ bude !!!!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@erikkovac Dobry den, vedeli by ste mi odporucit nejake konkretene dvere z Vasej ponuky v CPL prevedeni? - hladame nieco jednoduche (ziadne kazetove, ani presklenene...) - idealne komplet dvere+zarubna+klucka ....do novostavby Vdaka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?