Zasuvacie dvere nie do steny

caute ,,strechari,, . Mala by som na vas jednu prosbicku. Vcera som obehala dve predajne aby som zistila aky otvor mi treba na zasuvacie dvere ale nie do steny (puzdra) ale take aby sa zasuvali do seba. Budu rozdelene napoly takze mozno na sirku aj necele 2m. Manzel chcel posuvne obidvojo ale mne by stacilo keby boli jedny pevne a tie druhe by sa zasuvali na tie pevne.A bolo mi povedane ze take sa plastove nevyrabaju ze iba drevene u stolara.Je to tak alebo mam zhanat este niekde inde.
Odpovedať
@safranky nieco taketo myslis? http://www.dre-doors.cz/rady-pro-naku...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
skor som myslela nieco na tento styl...
Odpovedať
@safranky to by podľa mňa nebol problém,,,,stačilo by sa informovať, ja som pridala len tie fotky čo som mala v počítači.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my sme riesili tento problem a nakoniec sme isli do celosklenenych lebo nas vysli lacnejsie ako drevene. Konkretne sme mali tuto firmu http://www.bogemont.sk/ukazky-realiza...
Odpovedať
@gabika87 no nestras ma ze to bude drahe :-( ked pre mna tie celosklenene na mna posobia moc moc moc moderne a velmi neprakticke kto ma deticky....
Odpovedať
@popoluska_15 rozpravame sa o plastovych,ano???
Odpovedať
Profilova fotka
@safranky preco myslis ze neprakticky, mam 9 mesacnu dceru a v poho. Je to robene z bezpecnostneho skla. My sme mali otvor 170cm plus nejakych 30 cm stena. Davali sme si ratat, ze meter dvere a 70 cm pevna cast. Keby boli drevene so sklenenou vyplnou, cena bola cca 1500-2000€ v zavislosti od dekoroch a mater. Celosklenene bez gravirovania, iba pieskovane ma stali 1100. Pridam foto mojho albumu
Odpovedať
Ma niekto teleskopicke dvere z 3 dielov? Malokto to robi co som googlil. Chcem take dat do obyvacky aby pri plnom otvoreni bol otvoreny co najvacsi priestor. Preto sa chcem vyhnut puzdru.
Odpovedať
@brandy12 ak zistíš, daj mi vedieť, aj ja chcem také:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@brandy12 Je to sice uz 3 roky, ale ako se sa rozhodli s tymi teleskopickymi dverami? My mame osadene puzdro teleskop, sirka prechodu 2880mm.
Odpovedať
@cathy23 Nakoniec sme dali dvojdielne priznane dvere, cast dveri je presklena, takze pustia aj trocha svetla na chodbu. Teleskopicke dvere by boli prilis komplikacia a to nevravim o cene.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@brandy12 no my sme ich nejako osadili, bolo to o chlp, ale teraz tie dvere vyriesit... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte,ako ste spokojní po čase so zasúvacimi dverami? uvazujem nad nimi na chodbu
Odpovedať
@martina151515 Aké konkrétne? Do púzdra v stene, alebo na stenu? Ja mám do púzdra a som spokojný. Mám ich celkovo 3 - medzi chodbou a zádverím, medzi obývačkou a nočnou časťou a ešte jedny na chodbe.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Potrebujete získať viac priestoru na chalupe, rodinom dome alebo v byte? Zavadzajú vám dvere? Chytré riešenie pre vás! Stavebné puzdra pre posuvné dvere UniTrEx . Jednoduchá montáž Urob si sám Manuál: Jednokridlové dvere SINGOLO do muriva: https://www.unitrex.eu/files/prezenta... Jednokridlove dvere SINGOLo do sadrokartonu https://www.unitrex.eu/files/prezenta... alebo zavolate nam na tel č. 0905 162 430 www.unitrex.eu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?