Ako ste spokojný s dverami Portadoor lamino?

Profilova fotka
Máte niekto dvere Porta door - lamino, fólia plus zárubne? Aká je údržba a spokojnosť? Máte aj foto v albume? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
my nemame Porta door, rozmyslali sme nad nimi, no nakoniec sme si dali spravit dvere od BEN... no zatial su vo vyrobe, tak som tiez zvedava, ci niekto nieco nevie aj o tejto znacke ;)
Odpovedať
Ahoj, my mame dvere od Portadoor uz 1 rok a sme s nimi velmi spokojni. Vyzeraju uzsne aj zarubne su fakt kvalitne-manzel sa do toho rozumie, zakze odporucame.Mam ich aj v albume. Ja ich raz za cas pretriem vlhkou handrickou, pripadne nejakym prostriedkom na matny nabytok a to je cela udrzba.
Odpovedať
jarka.z pozerala som tvoj fotoalbum. mate krasny bytik. Ja mam momentalne dilemu ohladom interierovych dveri. Rozhodujem sa medzi fy BEN a PORTADOOR. pises ze portadoor su celkom kvalitne dvere. Aky typ a farbu mate? Mne sa pacia Porta Decor. Na farbu sa pytam preto, lebo rozmyslam nad hruskou ale potrebovala by som trosicku tmavsi odtien a tvoj sa mi celkom pozdaval. mozes poslat aj IP. vdaka
Odpovedať
máme tiež.síce len krátko,ale dali sme dýhu,predsa len je to pevnejšie a sú pekné. zárubne nemáme od nich,tie máme na mieru z masívu,takže v tom neporadím.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?