Odpoveď na príspevok:
Zdravim, riešime dilemu garáž / obyčajný prístre… pristresok ti chrani v zime pred ,,škrabkanim,, namrazy....a v lete trochu chrani pred krupami, avšak ked padaju kolmo a pristrešok je lacnejši.... garaž drahši variant, mala - veľka....uložny priestor? uzamknuta, vykurovana? vyhody ma ale cena je tam ina...Odpoveď na príspevok od rkorba:
Najlepsi pristresok je postaveny pred garazou! Vs… @rkorba Tak potom napr. ja nezapadám do Tvojej schémy... Mám garáž a mám aj na to, aby som si postavil i ďalšie garáže - no ja nechcem a plánujem si radšej postaviť prístrešok. Všetko sa odvíja prvotne od toho, ako často používaš auto.Odpoveď na príspevok od petersd:
@rkorba Tak potom napr. ja nezapadám do Tvojej sc… @petersd Peto nevadi ;-) Vacsinou tu ludia vyplakavaju a hladaju dovody preco nie ...Odpoveď na príspevok od milanista:
Neoplatí sa, ale pre mňa bol garáž prioritou takž… @milanista DíkyOdpoveď na príspevok od cukrik25:
Stavat garaz preto aby tam stalo auto je blbost, … @cukrik25 Pravda, díkyOdpoveď na príspevok od jankom7:
aj pristresok je lepsi ako nechat auto len tak st… @jankom7 Okej, dikyOdpoveď na príspevok od valzem:
ja si myslim, ze vela ludi aj ked garaz postavi, … @valzem Pravda aj ja takych poznamOdpoveď na príspevok od emilia25:
Mame pristresok,ked sa naserieme oplastime,zatepl… @emilia25 Super, diky za typOdpoveď na príspevok od toky1:
Nemáme garáž ani prístrešok. Ale plánujem prístre… @toky1 Diky, tiez nad tym takto rozmyslamOdpoveď na príspevok od p_sava:
Garáž není o komfortu pro auto, ale pro mě. Nedov… @p_sava Diky