Odpoveď na príspevok:
Zdravim, riešime dilemu garáž / obyčajný prístre… Stavat garaz preto aby tam stalo auto je blbost, stavat garaz/dielnu/sklad aby si tam auto vedel opravit, nieco obrusil, zavaril, odlozil veci okolo domu, odlozil bicykle....cokolvek zmysel ma....zalezi od vyznamu slova vyrazny rozdiel v ceneOdpoveď na príspevok od cukrik25:
Stavat garaz preto aby tam stalo auto je blbost, … @cukrik25 ....výrazný rozdiel v cene? Či obstaviam 25,alebo 40m2 mi teda velký rozdiel v cene neurobilo.Garaž nevykurovana,samostatne stojaca.Odpoveď na príspevok od milanista:
Neoplatí sa, ale pre mňa bol garáž prioritou takž… @milanista Je to tá garáž,nie ten garáž.Odpoveď na príspevok od dusan72:
@cukrik25 ....výrazný rozdiel v cene? Či obstavia… @dusan72 to mas pravdu, ale u zadavatela asi ide o to ci ano alebo nie a nevieme o aku sumu sa jedna a ake su jeho financne moznosti...tož aká otázka, take odpovedeOdpoveď na príspevok od hasterman:
Mal som garáž. Ale zrušil som ju lebo som ju ako … @hasterman presne tak aj ja, používať garáž znamenalo ju otvoriť, uviazať psa aby nevybehol na ulicu a nekúsol niekomu vajcia, otvoriť bránu, vyviezť auto, zatvoriť brány, pustiť psa a odchod. Pri návrate opačný postup a ešte to nepopliesť :-) Z garáže je dielňa, autá parkujem na ulici (môj pozemok) a sú stále po ruke, sadnem a idem, oželel som aj to ometanie snehu v zime, lebo vtedy to chcelo nielen uviazať/odviazať psa, otvárať brány ale aj odmetať od nich sneh aby vôbec šli otvoriť.Odpoveď na príspevok od foox:
@hasterman presne tak aj ja, používať garáž zname… @foox ty keby si psa naucil otvorit a zatvorit garazovu branu by si mal vyhrane :DOdpoveď na príspevok od cukrik25:
@foox ty keby si psa naucil otvorit a zatvorit ga… @cukrik25 ten čaká, kedy sa otvorí von, aby išiel okružne od brány k bráne pozdraviť všetkých susedov kde majú psa, vtedy je slepý aj hluchý, za 15 min je späť a skopí uši, že neposlúchal 😂Odpoveď na príspevok od p_sava:
Garáž není o komfortu pro auto, ale pro mě. Nedov… @p_sava neni pak levnejsi koupit nezavisle topeni? Nemusim resit garaz a auto mam teple kdekoliv... uprime garaz chapu ze ma nekdo pro veterana ale pro bezne auto.... mam auto a stoji normalne na ulici. Stavet pokojicek pro auto me nenapadlo... max chapu carportOdpoveď na príspevok:
Zdravim, riešime dilemu garáž / obyčajný prístre… Z osobnej skúsenosti u nás na Orave stačí prístrešok, ale musí mať aspoň severnú stenu Bez tej steny bolo auto aj tak zasnežené a zamrznutéOdpoveď na príspevok od p_sava:
Garáž není o komfortu pro auto, ale pro mě. Nedov… @p_sava cez appku v smartfone zapnem z domu klimu alebo kúrenie v aute. Corolla 1.8 hybrid, appka My Toyota.Odpoveď na príspevok od dusan72:
@milanista Je to tá garáž,nie ten garáž. @dusan72 🙄 neopravuj mi prosim gramatiku, dakujem.