Odpoveď na príspevok od hypo97361:
Dobrý deň, riešime hypo od šfrb. Kvôli vyššej hyp… @hypo97361 Vzor nie je. Pripravte si bežný hlavičkový papier a do znenia napíšete čokoľvek v zmysle "ja, dolupodpísaný vlastník meno priezvisko, trvalý pobyt, rodné číslo, týmto dávam žiadateľovi o úver zo Štátneho fondu rozvoja bývania meno priezvisko, trvalý pobyt, rodné číslo k dispozícii nehnuteľnosť (adresa, číslo bytu, okres, parcelné číslo, číslo LV, čokoľvek podľa údajov z kúpnej zmluvy) na zabezpečenie jeho záväzku voči ŠFRB, a to na celú dobu splácania úveru." Dolu dvakrát miesto, dátum, podpis žiadateľ, podpis vlastník.Odpoveď na príspevok od sima2929:
Mám vzor od pracovníčky na úrade, môžem poslať. D… @sima2929 Ahoj, mohla by si mi prosim aj mne poslať ten vzor? ĎakujemOdpoveď na príspevok od sima2929:
Mám vzor od pracovníčky na úrade, môžem poslať. D… @sima2929 dobrý deň,vedeli by ste mi poslať vzor na súhlas? Ďakujem veľmi pekne.Odpoveď na príspevok od sima2929:
Mám vzor od pracovníčky na úrade, môžem poslať. D… @sima2929 dobrý deň, bolo to neaktuálne, ale dali nám odpoveď, že žiadajú do nami vytvoreného súhlasu doplniť určite údaje... nie som si istá ktoré... preto vás môžem poprosiť poslať ten vzor od pracovníčky? Ďakujem