Skusenosti s hypoconsulting

Ahojte prosim vas vedeli by ste mi niekto aj do IP napisat ci sa oplati tam zamestnat. Kamaratka mi tvrdila ze vraj su v pohode ale kym sa do niecoho pustim rada by som vedela aj skusenosti ludi ktori naozaj pracuju pre tuto spolocnost ci uz ako zamestnanci alebo zivnostnici,pripadne sro najma v mensich mestach. Vopred dakujem
Odpovedať
Skor ci sa tam oplati zamestnat by som si najskor polozil otazku,preco tam chcem vlastne pracovat...pretoze ist do niecoho takehoto len aby bola nejaka praca je nezmysel (netvrdim tym,ze je to Tvoj pripad)
Odpovedať
@miro1984 chapem tvoj postreh. Skusenosti v danej oblasti mam preto by som sa chcela takto realizovat,len ma zaujima ako je tato spolocnost vnimana ,zvnutra" lebo nechcem sa dat vtiahnut do nejakych nekalych praktik.
Odpovedať
Profilova fotka
@krukky Je to štandardná sprostredkovateľská spoločnosť. Ak chcete pracovať v oblasti sprostredkovania úverov, tak choďte do toho. Treba ale myslieť na to, že sa nebude jednať o štandardný zamestnanecký pomer, ale jedná sa o spoluprácu, kde musíte mať svoje podnikanie (je jedno či formou len IČO cez štatistický úrad, alebo ako živnostník alebo ako s.r.o. - výber je už na Vás). Základom je, aby Vás bavila práca s ľuďmi a zajímala Vás práca v oblasti financií a najmä úverov. Nekalých praktík by som sa nebála, pretože ak sa Vám nebude niečo páčiť, môžete prejsť pod inú sprostredkovateľskú spoločnosť - i keď odporúčam si vybrať spoločnosť hneď na začiatku, pretože na klientov nevplýva dobre, ak by ste striedali ,,značky".
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?