Odpoveď na príspevok od ivan222:
Aukro poskytuje podvodným fyrmám te. čísla zákazn… @ivan222 RELEVANTNY zdroj tejto informácie? Inak je to ohováranie...Odpoveď na príspevok od jan6872:
Tak to budú skôr marketingové ťahy ako okrádanie … @jan6872 tiez by som povedal, ved co zmozu len tak. skor mi to pride, ze taketo o nicom vyjadrenie skor len ociernuje. akoze aukra sa nezastavam, ale takyto v podstate nic hovoriaci prispevok...Odpoveď na príspevok od ivan222:
Aukro poskytuje podvodným fyrmám te. čísla zákazn… @ivan222 o peniaze sa môžeš pripraviť sám ak niekomu poskytneš citlivé údaje, môžeš uverejniť tak číslo účtu tam môžu peniaze len poslať ale nie vybrať, na všetko si treba zadať akú max cenu kde použiť,nákup či výber, na net mať stále limit nula len pred platbou na chvíľu zmeniť ,alebo len jednorázovú platbu,stačí ak len prehľadávaš stránky čo by si chcel kúpiť a ihned dostávaš x ponúk cez rôzne reklamy ,najlepšie nakupovať cez overené stránky a doma nedržať ticíce v strožliakuOdpoveď na príspevok od gastan11:
Tak toto isto nehrozí, však telefónne čísla sú sk… @gastan11 Hlavne nemám dôvod dvíhať nejaké cudzie čísla, keď viem, že mi nemá kto volať. Druhá vec je, že niekedy tam rovno napíše, kto volá a ďalšia vec, že čísla sa dajú dať aj blokovať.