Lepidlo na xps

Ahoj. Idem dávať na sokel xps styrodur a lepidlo so sieťkou. Počul som že nieje jedno aké lepidlo dám na xps čiže duokontakt asi nieje vhodný. Viete poradiť lepidlo na xps?
Odpovedať
@tomas512 Baumit starcontact,Mapei ar2.
Odpovedať
@tomas512 daval som starcontact.
Odpovedať
@tomas512 tiež som dával StarContact alebo penu (napr. TYTAN Styro 753).
Odpovedať
@tomas512 Viac nez dobre lepidlo.
Odpovedať
Teraz som to riesil aj ja. Vyskusal som vselico, ale naj bolo TYTAN Styro 753. Odporucam. Kvalita aj samotna vydatnost na m2 z jednej nadoby bola najlepsia.
Odpovedať
Profilova fotka
Omg zasa ze pocul som 🤣🤣 Tam kde ti predaju styrodur ti urcite predaju aj spravne lepidlo. Styrodur na tenu nalepis penou termokleber a na sietku lepidlo tiez podla typu finalu sokla.
Odpovedať
@tomas512 ahoj, teraz som robil presne toto co spominas. vyskusal som 3 peny, nebudem pisat preco, jednoducho to tak vyslo 😄 Prva bola cervena Penosil - robilo sa s nou dobre, odtlacanie minimalne a drzalo to fest. 20x20cm tablicka XPS nalepena len malou husenickou okolo ma po 30 minutach udrzala na starych kvadrach. Druha bola Den Braven Thermokleber - ta bola biela, tiez sa s nou robilo luxusne a drzi. Mam pocit, ze tie husenicky co som robil boli kultivovanejsie a krajsie ako ked zdobis tortu 😄😄 Tretia bola Tytan styro 753 ako ti tu uz pisali, tiez parada. Cize do buducna ak budem potrebovat, tak asi medzi Den Braven Thermokleber a Tytan Styro 753. Povodny plan bol, ze to budem lepit cementovym lepidlom, mam nakupeny Baumit StarContact White, ale nakoniec som to zmenil na penu kedze mi niekde prechadza styrodur cez vodorovnu hydroizolaciu (sprosto to bolo postavene) a bal som sa, ze by lepidlo mohlo natahat vodu nad tuto izolaciu. Takze nakoniec som tym StarContactom klebroval a armoval XPSko. Kedze som to robil prvy krat tak som sa naucil, ze nikdy nezacinaj stranou, ktora ma spievat piesen prace a na ktoru pali slnko, neskutocne rychlo to schlo 😄😄 Nech sa dari
Odpovedať
Profilova fotka
@tomas512 Baumit StarContact. Na XPS potrebujete silnejšie lepidlo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?