Mokre lepidlo na polystyrene

Dobry den nikdy nebolo mokre lepidlo na zatepleni, od kedy sme spravili chodnik, moze byt ze od chodnika nam taha vodu, nieje to vsade hlavne spredu. Co mam stym spravit ? Pomoze fasada ? Dakujem za rady
Odpovedať
Ked je sucho tak sa to strati.
Odpovedať
@eduard1461 Mokrý chodník = mokré lepidlo. Pri takomto napojení pomôže fasáda len čiastočne a dočasne (kým sa nezduje), lepidlo pod ňou bude stále v kontakte s mokrým betónom. Pomôže prerezanie lepidla flexou tesne nad chodníkom.
Odpovedať
@eduard1461 dazd spadne na dlazbu,nieco odprskne na fasadu, nieco si natiahne cez lepidlo. bude to problem,mohli ste tomu predist,aspon 30cm od domu mohol ist ten chodnicek, Fasada pomoze iba na oko,bude vecne namahana vodou.
Odpovedať
Alebo to nejako odizolovat popri chodniku ???
Odpovedať
Máš tam aspoň styrodur to co je v zemi ?
Odpovedať
Ano sokel je so styrodurom.
Odpovedať
Tak to vyzeralo pred tym, a dali sme do urovne soklu chodnik.
Odpovedať
@eduard1461 ten styrodur nesiaha niekde ani po uroven zeminy, ak dobre vidim z tych fotiek
Odpovedať
Dúfam ze tam máš dobre hydroizolaciu urobenu aby ti to aj k múru netieklo
Odpovedať
suhlas, ked bude aj chodnik suchy tak to preschne, to je hold tak. ale podla tej prvej fotky by som nepovedal, ze to treba este nejako odizolovat, ci sa mylim?
Odpovedať
@markfani sak neviem co teraz spravit, ked vyslo slnko tak to bolo suche.,
Odpovedať
Profilova fotka
@eduard1461 nechcem múdrosť ale dve veci mi tu vadia: 1. Zem máš cez úroveň styroduru,ja som to mal podobne ale styrodur som lepil na hydroizolaciu a ta bola spolu so styrodurom až 30 cm nad úroveň budúcej zeminy 2. Chýba ti sokel,ten by mal byť s inou povrchovou úpravou ako fasada
Odpovedať
Článok sa načítava...
@eduard1461 minimálne omietka mala ísť pred dlažbou
Odpovedať
Presne tomuto sa akurat snazim predist na garazi. Poznate nejaky hydroizolacny nater ktory by mohol ist ako medzivrstva na kleber a pod silikonovu omietku? Kleber je na stene potiahnuty suvisle az pod uroven hliny na zakladovy xps. Odkopat to este viem do hlbky kde uz xps neni zatrety lepidlom.. len cim sa to da natret aby po lepidle nevzlinala voda pod buducu omietku?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?