Ako strhnúť polystyrén?

Ahojte, pred pár rokmi sme vymienali na murovanej chate okná. Vedel som, že o pár rokov budem zateplovať, ale nie hneď, tak mi tí oknári povedali, aby som okolo okien nalepil "pásy" polystyrénu ako špalety. (v tej hrúbke ako budem potom zateplovať). Tak som urobil, poriadne nalepil, nabil kotvy, zasieťkoval....teraz idem zateplovať a bolo mi povedané, že to treba strhnúť a nanovo dávať , lebo že inak sa to nebude dať vyrovnať. Ale ako mám dať dole polystyrén, ktorý je nalepšný a nabitý kotvami? Skúšal som, ale nejak som zatiaľ nenašiel správny/vhodný postup :(
Odpovedať
Profilova fotka
toto by odborník nevyslovil...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od carovnachata:

Ahojte, pred pár rokmi sme vymienali na murovanej…
@carovnachata Ten polystyrén už z tamadiaľ nikdy nedáš preč, bude tam večnosť. Všetko dookola sa rozpadne, ale on tam bude stále nalepený ! V tomto už nepomôže absolútne nič! 🤣
Odpovedať
Profilova fotka
Ja aom tiez potreboval dat dole lebo som netusil ze holy polystyren za rok strati 5 az 10mm svojej hrubky a islo to lopatou. Lopata ma velku plochu a rucku pod uhlom a neoderies si ruky a ma uzasnu kinetiku. Bordel bol ale casovo parada. A ani s kotvami nebolnproblem usekla ich no boli plastove aj trn bol plastovy.
Odpovedať
Profilova fotka
Inak tie kotvy držia v stene neskutočne. Jednej som sa potreboval zbaviť kvôli svetlu a vytrhnúť sa dala snáď len s tehlou ,). Jedine odrezať..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?