Odlepeny polystyrén zo stablony

Profilova fotka
Rôznych Vecí Ahojte. Poprosím vás o radu. Jeden "majster" ktorý mi doteraz nedokoncil poriadne nič, mi povedal keď lepil 2cm polystyrén na osb dosky (na stablonu zo spodu) natreté adheznim mustekom ze to netreba kotvit lebo to sa nikdy neodlepi. Tak hovoril som mu ze všade vidím keď to robia ze tam dávajú aj kotvy. Ale povedal mne ako laikovi ze netreba a proste ja sprostý som uveril aj keď viem ze gravitácia nepusti ja sprostý. Teraz po roku sa mi ten polystyrén odlepil od osb na viacerých miestach. Dnes som si to všimol. Na polystyrene je sietka lepidlo. Otázka je ako by som to mal teraz ukotvit alebo ako vlastne to spraviť. Polystyrén je 2cm a osb doska 12mm. Dakujem vopred za radu.
Odpovedať
Skoda ze blbcova chyba sa stala tvojou 😒 No bude to na h... ako kazda dodatocna robota popripade rekonstrukcia, ale vsetko sa da. Skus prisrobovat plastovy tercik do osb cez sietku, pokial ta sietka nepusti a tercik bude vytrcat, treba tu sietku s lepidlom odstranit a tak uchytit tanierikom. Samozrejme nasledne preklebrovat. PS sroby pouzi s torx hlavou omnoho lepsia praca oproti krizovemu.
Odpovedať
Profilova fotka
@rkorba prepáč ale nemám také skúsenosti. Co je plastový tercik? Do toho idú tie torxy alebo ako to vlastne je?
Odpovedať
Profilova fotka
@predaj_roznych_veci takzvaná Titka predajca už bude vedieť ,a šrouby s väčšou hlavičkou,aby ti nevbehli dnu cez "titku".
Odpovedať
Profilova fotka
@nano10476 tak to sú výrazy 😂 píšem ich do Google a uplne niečo iné mi to vyhadzuje. Môžte poslať nejaké foto co to vlastne je? Ďakujem
Odpovedať
@predaj_roznych_veci
Odpovedať
Ak to nechceš celé nanovo odtŕhať skús najprv do špár streknúť nízkoepanznú pur penu,potom klepnúť gumovým okrúhlym kladivom na miestach kde budeš šrobovať tie tanieriky-spravíš si zapustenie aby nevyčnievali. Šrobuj hneď po prilepení penou aby ti to nevytlačilo. Tieto tanieriky sú určené na drevostavby teda sa len skrutkujú bez hmoždiniek. Nakoniec nanovo lepidlo rohová lišta so sieťkou a sieťka aspoň si spevníš tie štablóny.
Odpovedať
Profilova fotka
@tao_tao nooo tanierik tak to už mi nájde Google 😂 a do toho obyčajne sruby do dreva?
Odpovedať
Profilova fotka
@dodok ďakujem za vysvetlenie. Skúsim to.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?