Odpoveď na príspevok od darkknight:
V niektorych zasuvkach/vypinacoch citim ako keby … @darkknight prečo to niekto robil tak?zjednodušil si to a neupchal niečím izolačným, to sa robilo v starších panelákoch kde bolli i susedné byty, ja som otvoril zásuvku,lebo som cítil cigaretový dym a suseda napojená na moju, mala zrejme dobrého kamaráta, EM aj Hl.ističe máme všetci na chodbe tam ihned zbadáš či máš niečo zapnutéOdpoveď na príspevok od duzu:
@darkknight prečo to niekto robil tak?zjednodušil… @duzu netusim preco nam to elektrikar neupchal niecim. podotykam, ze nejde o byt, ale o tehlovy dom.Odpoveď na príspevok od darkknight:
Ale teda otazka znela, ci tam mozem dat polyureta… @darkknight hocico tam mozes dat, co nelepta pvc...Odpoveď na príspevok od darkknight:
No vsak o to mi ide. Ci by to ten tmel by nerozle… @darkknight Kľudne daj, žiaden problém. (potom ale nebudeš cítiť IPU, ale ten tmel, keď už máš tak citlivý nos) 🙂 Nezdá sa mi, žeby po niekoľkých rokoch stále až tak smrdela IPA,... a k tomu ešte cez zásuvky(?) Fakt to máš dobre "ovoňané" a si si istý, že toto je zdrojom smradu ?Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Ak to ma v husich krkoch moze to mat slusny tah. … @wolodymyr a ako si to vyriešil? Tiež mi cez niektoré zásuvky ťahá.Odpoveď na príspevok od jankazb:
@wolodymyr a ako si to vyriešil? Tiež mi cez niek… @jankazb Ja by som tam nedával nič, čo by mi v budúcnosti skomplikovalo život. Skôr by som použil expanznú pásku a tú natlačil do chráničky.Odpoveď na príspevok od stowasser:
@jankazb Ja by som tam nedával nič, čo by mi v bu… @stowasser ďakujem. Ja som to teda neplánovala nijak riešiť, hoci občas hlavne pri upratovaní keď som blízko to zacítim, ale padla tu v diskusii aj táto téma, tak možno to mužovi navrhnem. Pri dlhých zimných večeroch... :)))Odpoveď na príspevok od stowasser:
@jankazb Ja by som tam nedával nič, čo by mi v bu… @stowasser Súhlas ! Husie krky predsa dávame aj kvôli tomu, aby sa niekedy dali napr. vodiče vymeniť, alebo doplniť o ďalšie drôty. Ak človek do trúbok napustí napr. silikón, PU, tak si zapravuje na možné komplikácie v budúcnu.Odpoveď na príspevok od petersd:
@darkknight Kľudne daj, žiaden problém. (potom al… @petersd tak ak to taha cez vonkajsie zasuvky, skusim vyplnit len tie a uvidim.