Odpoveď na príspevok od merak:
@paracetamol123 píšete ako keby som to robil každ… @merak presne ako vravíš... taký @paracetamol123 si myslže kléber je igelit a keď sa na to dojde prepisuje príspevky :DOdpoveď na príspevok od tobac123:
Ahojte, potreboval by som poradiť ohľadom prívodu… @tobac123 zdar, pomohlo by dať výrobcu a model varnej dosky, to by bolo najideálnejšie.Odpoveď na príspevok od merak:
@kejsix bolo už pár rokov dozadu a nie, nespomeni… @merak - najlepsie nereagovat...Odpoveď na príspevok od dimi3zmv:
@merak presne ako vravíš... taký @paracetamol123 … @dimi3zmv ty si proste pán, ty igelit. 😂Odpoveď na príspevok od tobac123:
Ďakujem za odpovede. Indukčnú dosku zatiaľ nemám … @tobac123 to si mohol napisat hned. Potom daj B16/4P ( alternativne B20/4P) na istenie dosky, 5x4 privod a mas vystarane na vecne veky s dostatocnou rezervouOdpoveď na príspevok od tobac123:
Ďakujem za odpovede. Indukčnú dosku zatiaľ nemám … @tobac123 pokiaľ bude trojfáza v byte / dome, tak klasickú bežnú varnú dosku odporúčam na tzv. 400V - respektíve 2x 230V. Kábel CYKY-J 5x2,5 a istenie istič B16A/3. Toto je pre tie klasické varné dosky s príkonom do tých 7,2kW. Ale toto by som doporúčal riešiť s projektantom, aby navrhol aj rozvádzač podľa toho.Odpoveď na príspevok od starysomar:
Pise sem viac jedincov, ktori si myslia ze myslia… @starysomar aj keď nad blbcami nejde vyhrať, ale treba sa im postaviť. Lebo to tu bude potom čo príspevok to samá blbosť a nič odborné a bezpečné.Odpoveď na príspevok od merak:
@starysomar aj keď nad blbcami nejde vyhrať, ale … @merak - pravdu máš no nie každého baví reagovať na...Odpoveď na príspevok od starysomar:
@merak - pravdu máš no nie každého baví reagovať … @starysomar tak nereaguj, neodpisuj, keď je toho už priveľa. Reaguj odpisuj zadávateľovi témy, poprípade tým, čo reagujú normálne a ďalej nerieš. Ja mám tiež toho niekedy viac než dosť, ale bohužiaľ za to ten samotný zadávateľ nemôže a zasa treba oponovať a rozporovať aj tie kraviny a bludy, čo tu niektorí píšu. Drž sa hesla, keď sa človek vadí s blbcom viac ako dve minúty, vadia sa už dvaja blbci.