20A vs 32A

Zobraz úvodný príspevok
Prave som sa dozvedel, ze elektricke rozvody na mojom pozemku su spravene na 20A a ja som planoval si dat 32A hlavny istic. V dome planujem mat vsetky elektro spotrebice a kurenie bude tepelnym cerpadlom vzduch/voda. Neplanujem ziadne sustruhy ci nejake ine zariadenia, ktore by mali potrebu vacsieho prikonu... Staci na bezny rodinny dom 20A pripojenie/istic?
Odpovedať
@ivantausk tak už sa prejavila aj paranoja :-) :-) "Ale povedat to ci to ide aby mali vsetci 25A alebo to mozne nieje sa da JEDINE na zaklade prepoctov... Ja tvoje cucanie z prsta neberiem... Prepac. " som ti písal že som to simuloval v programe na to určenom, kde som zadal všetky info ktoré si poskytol a nie nevyjde to aby mal každý 25A istič. Preto je aj v projekte od projektanta počítané s 20A ističmi. Čo ešte na tomto nie je pánovi jasné?? Pripájam sa k @topfield , komu nie je rady tomu nie je pomoci. Držím palce
Odpovedať
@kajo873 no a co ti teda vyslo v simulaci?? vsak daj cislo, ze moze byt napr 22A max v primere alebo nieco podobne.. este som od teba nevidel ani jedno cislo.... vsak skus....
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?