Prijazdova cesta/najazd

Ahojte, chcem vas poprosit o radu ako by ste riesili prijazdovu cestu (najazd) k domu. Vedla garaze je pristresok pre auto a vchod do domu je z boku. A kam umiestnit otvaratelnu branu pre auta a kam branku pre prechod ludi :-( Jedno auto bude stavat pod pristreskom a druhe bud v garazi alebo pred nou. Dakujen za rady a nazory.
Odpovedať
Profilova fotka
@susanv neviem ci som nieco nepochopil, ale neviem v com vidis problem. Prijazdova cesta ku garazi tam kde mas napisane "GARAZ" kolmo k ceste dole tam bude brana.Smerom k pristresku sa bude rozsirovat Zlavej strany potom asi chodnik (napoji sa na rozsirenu prijazdovu cestu) s branickou pre osob - branicka. Ak potrebujes mat k dispozicii obe parkovania pod proistreskom aj garaz dostupne (aby si auta nezavadzali) tak cesta musi byt dostatocne siroka
Odpovedať
Profilova fotka
Ak urobíš príjazdovú cestu dosť širokú a bude dlažba, nemusíš už ani chodník riešiť, bránku môžeš dať hneď vedľa brány. Alebo kúsok vedľa príjazdovej cesty, súbežne, možno s úzkym záhonom medzi nimi. (Trávy, levanduľa...)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?