O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Voľné diskusie
Zapnúť upozornenia
Nová diskusia
Zoradiť podľa:
najnovšieho príspevku
najstaršieho príspevku
najviac príspevkov
najmenej príspevkov
Dobrá kniha o stavbe?
Ahojte, viete mi poradiť fakt dobrú knihu kde nájdeme všetko od A po Z ohľadom stavby?knihu ,ktorá …
morandia
Pred 11 rokmi
6
Stavebný dozor v BB
viete poradiť stavebný dozor v BB? a zároveň nejakého murára čo by robil základy a platňu?
ezbrane
Pred 11 rokmi
3
Nevyfakturovana praca na byte.
Ahojte. Prosim o radu. V lete sme kompletne rekonstruovali byt jednou firmou.Praca im prve tri tyzd…
richard71
Pred 11 rokmi
10
Váš názor na Merkury Market
Ahojte, čisto zo zvedavosti ma zaujíma Váš názor na MM, vzhľadom na Vaše i Vašich známych skúsenost…
kabba
Pred 11 rokmi
24
Kolko vas stal krb?
Ahojte, prave sa rozhodujeme kolko investujeme do krbu. Nechceme ho ako hlavne vykurovanie, skor ak…
stanislavao
Pred 11 rokmi
4
Vaše náklady na bývanie
Vážený strecháči, som tu už nejaký ten piatok a stále sa tu rozoberajú spotreby na bývanie. Už to n…
cernula
Pred 11 rokmi
1
sponzor fóra
Čo robiť so starým nábytkom?
Ahojte, neviete mi niekto poradit, co mame urobit s pouzitym, starym nabytkom? Prerabame interier …
betarka
Pred 11 rokmi
6
3d vianocne stromceky
Ahojte, chcem sa spytat, kto z vas ma doma 3d vianocne stromceky, ci ste s nimi spokojni. Ci su pev…
sednaja
Pred 11 rokmi
2
Obojzivelny bojler
ahojte mam taky problem a potrebovala by som poradit.ked sa mi nahreje voda v bojlery 180l tak teci…
emilia25
Pred 11 rokmi
14
Byt v Bratislave alebo dom v okolí?
Dobrý deň/Ahojte. Robím si menší prieskum k čomu by ste sa priklonili vy. Kúpiť drahšie byt priamo …
iskrickaa
Pred 11 rokmi
10
Notebook
Otazocka pre technicky zdatnejsich :). Ak si kupim ntb s OS mozem ho normalne po zlozeni spustit a …
santos950
Pred 11 rokmi
8
Vyber konkretnych profilov na obstavanie zvodovej rury sadrokartonom podla nacrtu.
Zdravim, vie mi niekto pomoct s vyberom konkretnych casti materialu na obstavanie zvodovej rury sad…
sid1
Pred 11 rokmi
3
Prevod Z TB do VUB kolko trva?
dobry den. Chcem sa spytat ci neviete nahodou kolko trva prevod z Tb do Vub.Vcera teda vo stvrtok r…
manilla
Pred 11 rokmi
3
Faktúra za elektriku
Ahojte, potrebovala by som poradiť, poprípade s niekým "porovnať" vyúčtovanie elektriny ... je tu p…
stastnyjim
Pred 11 rokmi
17
Orientácia na svetové strany
Ahojte, ako je najlepšie orientovať dom v tvare obdľžnika? Na ktorej svetovej strane je najlepšie …
leonardom
Pred 11 rokmi
20
Čo urobiť , ak vam ina realitka stiahne foto z portalu a uverejní si ich ako svoje
nechápem to, mam kamošku ta si prišla nafotit byt a hodila mi foto na veb s predajom, ale bola u mn…
ultra
Pred 11 rokmi
22
Kolaudacia - Vtipne videjko
Zaujimave "naucne video" o novych technologiach a ich nepochopeni zo strany kolaudacnych uradnikov.…
polystyren
Pred 11 rokmi
2
Zeleno ruzova detska izba
chcela by som poradit, ideme urobit detom detsku izbu v kombinacii buk so zelenou pre chlapca a tak…
bonaquaba
Pred 11 rokmi
2
KARCHER
Mate niekto viacucelovy vysavac tejto znacky na mokro-suche vysavanie, ake su Vase skusenosti?
slavoslav
Pred 11 rokmi
4
POMOC !!! vytopili sme susedov
Ahoje, potrebovala by som Vasu pomoc ... dnes sa nam podarilo vyytopit susedov pod nami ... z priv…
roxana280
Pred 11 rokmi
12
Poradíte dobrého stolára z okolia Partizánske, Prievidza?
Hľadáme dobrého a najlepšie už odskúšaného stolára z okolia Partizánske, Prievidza, Topoľčany, ktor…
kvatro70
Pred 11 rokmi
7
Dom na klúč
ahojte, chceli by sme si dať postaviť dom na klúč. Môžete mi poradiť nejakú dobrú firmu za málo peň…
topvideo
Pred 11 rokmi
12
Studna - vrtanie
Ahojte, viete mi povedat, alebo poradit ako postupovat pri vrtani studne? :-| co je k tomu potrebn…
lyra71
Pred 11 rokmi
1
Vysávač- robot
Ahojte, chcem sa spýtať niekoho kto má doma robotický vysávač, či je spokojný, či sa to oplatí kúpi…
filipe1
Pred 11 rokmi
6
Máte skúsenosť s nákupom oopp cez internet?
Ahojte, chcel by som sa opýtať aké máte skúsenosti s nákupom oopp cez internet. V kamennej predajni…
vovo
Pred 11 rokmi
6
Ako prebieha pohovor na asistenta daňového poradcu?
Čaute baby, máte skúsenosti s pohovorom na pozíciu asistent daňového poradcu? ako to prebieha? aké …
pssclient
Pred 11 rokmi
3
Program na vytvorenie projektu rekonštrukcie bytu i záhrady
Ahojte všetci. Viete mi poradiť jednoduchý program, v ktorom si môžem vytvoriť návrh rekonštrukci…
kivcek
Pred 11 rokmi
5
Hviezdoslavov
Ahojte lidicky Chcel by som saa velmi pekne opytaat ci sa tu nenajde niekto z dedinky Hviezdosla…
stevosk
Pred 11 rokmi
5
Ako najlepšie skladovať nábytok?
Potreboval bi som niekde uskladniť nábytok. Napadla ma možnosť kúpiť plechovú garáž zatepliť ju aj …
jan45
Pred 11 rokmi
2
Dobrí stolári z celého Slovenska
Hľadám overených zákazkových výrobcov nábytku, takých, ktorí vám zariaďovali dom alebo byt a boli s…
sidon
Pred 11 rokmi
13
1
2
…
98
99
100
101
102
…
136
137
1
…
99
100
101
…
137
Top diskusie
Máme doma ducha - riešili ste podobný p…
07. 01. 2019
1008
Raz keď budem veľký, budem opravár kotl…
10. 11. 2025
615
Ako sa zbaviť kuny?
07. 05. 2010
339
Oplatí sa presťahovať na Slovensko?
12. 08. 2025
272
Nové auto do 17 000 EUR: Opel Crossland…
11. 06. 2024
167
x
x
Hľadať ďalšie diskusie
Hľadať ďalšie albumy
Zobraziť ďalšie články