O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Okná, dveré a brány
Zapnúť upozornenia
Nová diskusia
Zoradiť podľa:
najnovšieho príspevku
najstaršieho príspevku
najviac príspevkov
najmenej príspevkov
Osadenie eurookien na zimu
Ahojte, je dobry napad uzavriet stavbu pred zimou? viem ze kurenie nebude, tak rozmyslame ze ci da…
blacksr
Pred 11 rokmi
3
Velke okenne tabule?
Dobry vecer, ma niekto okno z dvoch kridel rovnakej velkosti? Mohla by som vidiet foto? My mame v …
ve_ki
Pred 11 rokmi
14
Majster na montaz Stresneho okna
Neviete mi prosim vas odporucit neakeho sikovneho majstra na montaz stresneho okna velux v okrese s…
igor211
Pred 11 rokmi
2
Vymieňate práve vchodového dvere? resp. Kde zoženiem ozubené koliesko do dverového kovania Maco?
Nejako sa nám zlomil zúbok na ozubenom koliesku na uzamykocom kovaní Maco na vchodových dverách. V …
martin1234321
Pred 11 rokmi
11
Vymieňate práve vchodového dvere? resp. Kde zoženiem ozubené koliesko do dverového kovania Maco?
Nejako sa nám zlomil zúbok na ozubenom koliesku na uzamykocom kovaní Maco na vchodových dverách. V …
vlado35
Pred 11 rokmi
3
Exteriérové dvere
Potrebovala by som poradiť ohľadom kvalitných oceľových exterérových dverí. Ponuka je obrovská, nev…
dedo758
Pred 11 rokmi
6
sponzor fóra
Poradte ake vchodove dvere na chatu?
Zdravím Vás Potreboval by som poradit ohladom vchodovych dveri. Ide o drevenu chatu a hladam nie…
duro10
Pred 11 rokmi
1
Máte tip na kvalitné vonkajšie rolety?
Dobry den. Poradi mi niekto nejaku firmu s kvalitnymi, najlepsie dobre za dobru cenu vonkajsimi zal…
topvideo
Pred 11 rokmi
3
Okna - čo s nimi?
Dobry den. Kúpili sme plastove okna, boli kupované za účelom postavenia zimnej záhrady, niektoré úp…
mamakaja
Pred 11 rokmi
4
Hlinikove dvere - prehnutie od slnka
Mozu sa hlinikove dvere / ram prehnut vplyvom teploty? Mam hlinikove dvere Shuco AWS ADS 70 HI s…
linear324
Pred 11 rokmi
15
Zatlačene tesnenie na oknach aluplast
u rodicov firma montovala okna a na 2 oknach je zatlacene tesnenie pod sklom, mali by to reklamovat?
vlado35
Pred 11 rokmi
10
Vyburanie otvoru pre interierove okno
Dobry den, v byte mame 15 cm tehlovu priecku, do ktorej by sme chceli osadit nepriehladne okno cca…
slimeon
Pred 11 rokmi
10
Zvuková izolácia okien, dvojsklo verzus trojsklo
Dobry den, chcel by som sa opytat na Vase skusenosti s riesenim hlucnosti cez okna. Kupili sme byt …
plamy
Pred 11 rokmi
8
Poskodeny ram plastoveho okna
Zdravim. Prosim o radu. Nejakym nedopatrenim resp. mojou chybou som zaspinil ram velkych plastovych…
inoutic
Pred 11 rokmi
4
Okná a žalúzie od firmy Kovomont
zdravim, chcem sa opytat ci ste niekto nekupovali okna + tieniacu techniku od firmy KOVOMONT - Mnic…
roxana280
Pred 11 rokmi
6
Madlo na vchodové dvere
Poraďťe dodávateľa na hranaté nerezové madlo dlhé aspoň 100 cm tzv. "vyosené" na vchodové dvere. Ďa…
topvideo
Pred 11 rokmi
9
Detail pod vchodovými dverami
Ahojte poprosím Vás o radu ,idem robiť potery , ako by ste mi poradili vyriešiť detail pod vcho…
kriloter
Pred 11 rokmi
5
Rolovacia sieťka proti hmyzu
zaujimalo by ma ci mate nejake skusenosti, nieje to kazlive? kolko to asi stoji? nieco som vygoogli…
krakatiar
Pred 11 rokmi
7
Akú farbu vnútorných žalúzií
Zdravím, akú farbu interiérových žalúzií by ste poradili? Okná máme biele zvonku aj z vnútra, st…
smiesko20143
Pred 11 rokmi
3
Máte na dverách madlo od firmy Metalia?
Má niekto na dverách madlo od f. Metalia????? Spokojnosť???? Kvalita?????,
evitka75
Pred 11 rokmi
9
Superspacer vs. Swisspacer
Dobry den Ak viete nejake lepsie tehcnicke vlastnosti o tychto dist.ramikoch, budem rad, ked sa o …
dodok
Pred 11 rokmi
18
Okná od ProWin Piešťany
Ahojte, chcem sa informovat, ci mate niekto akekolvek skusenosti a viete mi poradit, ci su okna od …
dbe
Pred 11 rokmi
3
Vchodove dvere do 500 eur?
Zdravím Vás, chcem sa spýtat či vie niekto poradit vchodove dvere na chatu tak do 500 eur? Chcel…
duro10
Pred 11 rokmi
1
Recenzie na firmu Topplast
Firma Topplast mi ponúkla najlepšiu cenovú ponuku na výmenu starých okien za plastové. Má niekto s …
login12
Pred 11 rokmi
3
Hnede okna a biele (strieborne) vnutorne zaluzie?
Dobry den, ma niekto hnede okna a biele, prip. strieborne vnut. zaluzky? Zaujima ma, ako to vyzera…
vlado35
Pred 11 rokmi
6
Je možné osadit plastové okná svojpomocne?
ahojte .. chcem sa opytat .. chceme vymenit plastove okna na nasom rodinnom dome .. dali sme si uro…
inoutic
Pred 11 rokmi
14
Okrúhle plastové verzus drevené okná
Ma niekto tip na firmu kde by som a za aku cenu dala urobit okruhle okno priemer 60 a 80 cm? Vdaka …
inoutic
Pred 11 rokmi
3
Aké okná k s tropu s priznanými hranolmi?
Viac menej sme rozhodnutí pre plastové okná. Problém je, ale v tom, že sa nevieme rozhodnúť, či okn…
kampor
Pred 11 rokmi
5
Zámočníci okr.Trnava
Chceme si dať spraviť bránu,bránku a aj plotové diely.Nemáte niekto skúsenosti so zámočníkmi alebo …
mariott
Pred 11 rokmi
5
Okná od firmy All Door
mate niekto nejake skusenosti?
thorin
Pred 11 rokmi
3
1
2
…
126
127
128
129
130
…
157
158
1
…
127
128
129
…
158
Top diskusie
Kto robí kvalitné vonkajšie žalúzie?
02. 08. 2011
338
Od koho kúpiť drevené/drevohliníkové ok…
26. 01. 2014
272
Exteriérové žalúzie - dať aj na malé ok…
28. 02. 2022
183
Odporúčate vonkajšie žalúzie? Aké máte …
12. 02. 2020
81
Systém HST alebo PSK?
27. 11. 2016
70
x
x
Hľadať ďalšie diskusie
Hľadať ďalšie albumy
Zobraziť ďalšie články