Poskodeny ram plastoveho okna

Profilova fotka
Zdravim. Prosim o radu. Nejakym nedopatrenim resp. mojou chybou som zaspinil ram velkych plastovych terasovych dveri pur penou. Nejde nicim dole ani specialnymi pripravkami na uschnutu pur penu akurat co mi tam zostal poriadne biely pas. Neviete mi poradit ako to mozem opravit ? Neexistuje nejaka paska ktorou by som to oblepil alebo nieco podobne ? Farba je antracitova. Popripade to nejak zakryt aby to tak nebolo vydiet
Odpovedať
Skus oslovit firmu, co lepi folie na auta, oni by to mohli vediet nalepit, treba ratat s tym, ze tie folie nemusia UVziarenim rovnako blednut.
Odpovedať
zavolaj do SOUDAL oni na uschnutú penu majú čistič
Odpovedať
Profilova fotka
Ak ste použili čistič na PUR penu a zostal po ňom vyleptaný alebo vybielený pruh, môžte reklamovať čistiaci prípravok. Aby okno, resp. fólia vyzerala ako nepoškodená, jedinou možnosťou je oprava fólie, ale je nevyhnutné vedieť dodávateľa existujúcej fólie. Výrobca okenných fólií Renolit vyrába špeciálnu renovačnú fóliu. U ostatných dodávateľov fólie o takomto produkte neviem. Oprava fólie s renovačnou fóliou prebieha tak, že sa najprv strhne pôvodná fólia (od spoja k spoju) a následne sa nalepí (nataví) nová (v rovnakom farebnom odtieni). Fóliu však musia aplikovať špeciálne zaškolení ľudia s certifikátom, ktorí aj predávajú renovačnú fóliu, nedá sa voľne kúpiť na trhu. Na slovenskom trhu zatiaľ neviem o žiadnej firme, ale v Čechách už prvé certifikované firmy fungujú. Nie je to úplne lacná záležitosť, ale v prípade jedného okná by to nemuselo byť až také dramatické. V prípade potreby môžem poskytnúť kontakt.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?