Odpoveď na príspevok od brapene:
O bazénoch "rady a skúsenosti" tu tuším ešte nikd… @brapene Pozerám pozerám a tém je aj celkom dosť. Ale nie sú to nejaké plodné diskusie ako vedia byť pri iných témach...Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Podzemny ci nadzemny??? @wolodymyr do zeme cely... asi najskor plastovy... murovany nechcem.Odpoveď na príspevok od marlo:
Ahojte, vedel by niekto poradit od koho zobrat ba… @marlo Ty nechces murovany, ale chces plastovy, ktory firma obsype suchym betonom a bude polozeny na betonovej platni ? Len veta na zamyslenie ...Odpoveď na príspevok od rkorba:
@marlo Ty nechces murovany, ale chces plastovy, k… @rkorba nechapem co tym chces povedat. Jasne ze bude na betonovej platni a aj obsypany suchym betonom.. nechcem murovany z tvarnic a na to folia.Odpoveď na príspevok od marlo:
@rkorba nechapem co tym chces povedat. Jasne ze b… @marlo len to, ze ked manzelku omrzi farba folie o par rokov tak ju vymenis za zlomok ceny noveho plastoveho. Ty najlespie vies co chces a preco, uz len ci je to to spravne rozhodnutie ;-)Odpoveď na príspevok od marlo:
Ahojte, vedel by niekto poradit od koho zobrat ba… @marlo ja mám zastrešenie od nich 4 roky, perfektná komunikácia. zastrešenie dodali kratšie, po ústnej reklamácii bolo ďalšie dodané do týždňa... https://www.poolplast.cz/bazenove-set...Odpoveď na príspevok od rkorba:
@marlo len to, ze ked manzelku omrzi farba folie … @rkorba preto som sa rozhodol pre plastovy lebo cenovy rozdiel nieje velky medzi murovanym a plastovym.... viaceri mi potvrdili ktori maju murovany ze po zime opravuju foliu.. chcem tomuto predist.Odpoveď na príspevok od marlo:
@rkorba preto som sa rozhodol pre plastovy lebo c… @marlo ja mam plastovy od pooltechnik a super a kamska ma murovany a tiez super. Neviem si predstavit menit foliu ked uz su lemovky bez ich burania.Odpoveď na príspevok od marlo:
@rkorba preto som sa rozhodol pre plastovy lebo c… @marlo ja som mal predtym okruhly 4,6m bazen s 0,35mm foliou a nikdy sa mi po zime nic nestalo. Co by sa muselo stat,aby sa poskodila 1,5mm folia murovaneho bazena?