Aké led svetlo dať do betónového bazéna 6x3m?

Dobry den, prosim radu ake led svetlo do betonoveho bazena 6x3m? staci jedno led 12w?
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite dve
Odpovedať
@lubosfeciskanin Na to, aby si videl, či vo vode s tebou nepláva nejaký žralok, tak stačí. Ale tiež by som dal aspoň 2. Tip? Na Gúgli ich nájdeš desiatky. Ak chceš lacnejšie, hybaj na eBay.com. Inak zaujímavé je aj to plávajúce so solárnym nabíjaním. Pri ňom nemusíš porušiť vnútornú izoláciu bazéna.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez by som dal dve, aj ked jedno staci myslim, ze dve aj lepsie vyzera, viac svetla a to co pridal chrobak s tym plavajucim je tiez fajn napad, prakticky a bez prace.
Odpovedať
Tiez budeme mat taky rozmer, nakoniec sme sa rozhodli nedat ziadne. Rodicia to maju, ale nezazinaju, velmi to pritahuje vecer hmyz :-). Ale je to pekne, to uznavam :-)
Odpovedať
Kamos ma bazen ktory na noc vzdy zakryva a tam ma svetlo a to zazina, napriek tomu ze je bazen zakryty :)
Odpovedať
Objednal som toto, a plánujem kúpiť ešte tie solárne plávajúce. https://www.bazenyshop.sk/osvetlenie-... Dakujem za vaše názory. Ešte otázka, čo máte betónový bazén, vonkajšia strana nopova fólia alebo styrodur, alebo? Vnútro styrodur, alebo len textílií a fóliu?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@lubosfeciskanin ako ste to nakoniec riešili, lebo ja tiež budem púšťať koncom marca do betónového murovaneho bazéna s tažkou fóliou a tiež mám dilemu ohľadne izolácie z vonku ako aj z vnútra. "vonkajšia strana nopova fólia alebo styrodur, alebo? Vnútro styrodur, alebo len textílií a fóliu?" Ďakujem
Odpovedať
@quicky6 ako ste sa rozhodol s bazénom a izoláciou? @lubosfeciskanin osvetlenie ste nakoniec ake kúpil, tiež zvazujeme nad ním.
Odpovedať
Budem izolovať kompletne z vnútra,boky aj spodok 3 cm sturodurom + presieťkovanie pancierovou sieťkou + ešte 2 x lepidlo, takto mi to bolo doporučené.
Odpovedať
@bianka... Zdravím, tak až teraz som začal riešiť veci. Vonkajšia izolácia, náter tekutou gumou Kanada, na to polystyrén styrodur, ale len 2cm, ostalo zo stavby, rôzne hrúbky, a aby som zamedzí prierazu gumy kameňmi. Izolovať z vonku sa oplatí, ak chcete prestresit bazén, keďže strata cez steny a dno je 3-11% posla štúdie, čo som načítal. Do vnútra dám koster nb1, a fóliu. Svetlo iba jedno pre efekt, a na svietim to z terasy
Odpovedať
@lubosfeciskanin @bianka... Svetlo GRE led 27w
Odpovedať
ja mám bazén 4x8 a mám tam 2x LED 24W. Natočil som to na video. A kupoval som to na Aliku. Odkaz je pod videom. Veľa som tým ušetril https://youtu.be/5nYYVWytTRo
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?