Výber bazéna: Rady a skúsenosti - 6x3m

Ahojte, vedel by niekto poradit od koho zobrat bazen? Zaujima ma 6x3x1,3-1,5. Kto ma ake skusenosti? Nechcem robit reklamu ale vyberam medzi mountfield... ebama.. bazenove sialenstvo.... chcem si to este tento rok zajednat s dodanim na jar.
Odpovedať
Osobná skúsenosť len s Mountfield a som spokojný. Źiaľ porovnať s inými neviem.
Odpovedať
O bazénoch "rady a skúsenosti" tu tuším ešte nikdy nebola téma...
Odpovedať
Profilova fotka
Podzemny ci nadzemny???
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od brapene:

O bazénoch "rady a skúsenosti" tu tuším ešte nikd…
@brapene Pozerám pozerám a tém je aj celkom dosť. Ale nie sú to nejaké plodné diskusie ako vedia byť pri iných témach...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

Podzemny ci nadzemny???
@wolodymyr do zeme cely... asi najskor plastovy... murovany nechcem.
Odpovedať
Objednával jsem bazén od fimy Krajča, mám na ně dobré reference, ale posoudit nemohu, dodání bude až 4/2026. Jednání bylo super, vstřícné, komunikace pro stavební přípravu příkladná. Firmu Mountfield moc rád nemám, ale kupodivu bazény má prý také velmi dobré. Bavím se tu o laminátových bazénech.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marlo:

Ahojte, vedel by niekto poradit od koho zobrat ba…
@marlo Ty nechces murovany, ale chces plastovy, ktory firma obsype suchym betonom a bude polozeny na betonovej platni ? Len veta na zamyslenie ...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rkorba:

@marlo Ty nechces murovany, ale chces plastovy, k…
@rkorba nechapem co tym chces povedat. Jasne ze bude na betonovej platni a aj obsypany suchym betonom.. nechcem murovany z tvarnic a na to folia.
Odpovedať

@rkorba nechapem co tym chces povedat. Jasne ze b…
@marlo len to, ze ked manzelku omrzi farba folie o par rokov tak ju vymenis za zlomok ceny noveho plastoveho. Ty najlespie vies co chces a preco, uz len ci je to to spravne rozhodnutie ;-)
Odpovedať

Ahojte, vedel by niekto poradit od koho zobrat ba…
@marlo ja mám zastrešenie od nich 4 roky, perfektná komunikácia. zastrešenie dodali kratšie, po ústnej reklamácii bolo ďalšie dodané do týždňa... https://www.poolplast.cz/bazenove-set...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rkorba:

@marlo len to, ze ked manzelku omrzi farba folie …
@rkorba preto som sa rozhodol pre plastovy lebo cenovy rozdiel nieje velky medzi murovanym a plastovym.... viaceri mi potvrdili ktori maju murovany ze po zime opravuju foliu.. chcem tomuto predist.
Odpovedať
Profilova fotka

@rkorba preto som sa rozhodol pre plastovy lebo c…
@marlo ja mam plastovy od pooltechnik a super a kamska ma murovany a tiez super. Neviem si predstavit menit foliu ked uz su lemovky bez ich burania.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si myslím, že väčšina ľudí, ktorí majú bazén ho majú od jednej firmy na 20 rokov a ťažko niekto porovná či tá, alebo oná firma robí lepšie z vlastnej skúsenosti. Ja by som Vám odporúčal, aby ste si išiel pozrieť to, čo kupujete. Za bazén dáte 10K a vyberať si podľa obrázku na internete podľa mňa nie je najlepšie rozhodnutie (ale som stará škola). Každý z výrobcov napríklad aj tie plastové bazény robí trochu inak. ( podpery pod schody, hrúbka materiálu, rebrovanie a tým pádom stabilita bazénu, počet trysiek, zateplenie,... ) A samozrejme sú aj rozdiely v technológii. Zvážte možno aj to, aké služby a záruky a vám k bazénu dajú. Ak si objednáte bazén hoci aj z mongolska, tak asi nemôžete očakávať, že vám prídu spraviť servis len tak na zavolanie do týždňa.
Odpovedať

@rkorba preto som sa rozhodol pre plastovy lebo c…
@marlo ja som mal predtym okruhly 4,6m bazen s 0,35mm foliou a nikdy sa mi po zime nic nestalo. Co by sa muselo stat,aby sa poskodila 1,5mm folia murovaneho bazena?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?