coverphoto
Neaktívny

spinalis

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 15. jún 2020
Aktivita
7 príspevkov vo fotoblogoch
1 príspevok vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Ahojte. Chcem si objednat roletu Velux na solarny pohon. Nikde sa neviem dopatrat, ci je ovladaci prvok sucastou balenia. Nemate skusenost? Dakujem.

Dobry den, viete mi odporucit nejaku spolahlivu firmu na zimnu zahradu, resp. v prvom kroku pergolu, aby sa dala neskor uzavriet? Vyskocil mi len Hobbytec. Dakujem.

Dobry den, mate skusenost s ovocim "obelisk"? Nasla som taketo obrazky. Je to realne? Mam mensiu zahradu a rada by som mala viac druhov ovocia. Dakujem.

Dobry den. Ziadala o stavebne povolenie a umiestnenie stavby v projekte a situacii od hranice pozemkov je x metrov. Sused podal namietku a ziadal umiestnenie stavby od hranice x+1 metra. Stavebny urad mu vyhovel a vydal stavebne povolenie s tym, ze stavba ma byt umiestnena x+1 metra od hranice.

Chcem sa odvolat na vyssi urad kvoli tomu umiestneniu. V pripade, ze mi nevyhoveju, ostava v platnosti stavebne povolenie na stavbu vo vzdialenosti x+1 m. Ak...

Mate v zahrade Smrekovec opadavy? Je to narocny stromcek? Potrebovala by som do zahrady takeho uzsieho krasneho zeleneho "bratranca It-a".