coverphoto
Neaktívny

krisbar

Barbi  /  44 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Nie sme cestovatelske typy, preto chceme aby "svet chodil k nam". Staviame dom, aby sme vytvorili priestor, kde budu vzdy dvere otvorene, ponuknute kvalitne domace jedlo a pitie, aby mali kde prespat ludia, ked nam prijdu na nase hospodarstvo pomoct, aby sme mali miesto pre styroch adoptovanych psov a deti. Miesto s dobrou atmosferou a energiou, vela slnka a svetla, bez televizora, ale s vela knihami a klavirom...taky je nas sen.
zaregistrovala sa 15. apr 2010
býva v meste Senica
Info o bývaní
Stav   Staviam dom
projekt   Dom
Aktivita
33 príspevkov vo fotoblogoch
9 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (195)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Zamilovala som sa! Manzel povedal - tak si ho kupme, ale kde by som ho dala?
A hlavne - my mame jeden maly sacik smetia za tyzden 🙂 ale potesit oko mozem, nie?

2 fotky
  • leiluskaato sú smeťáčiky???
    • krisbar
      AUTOR
      ANO!
      • mima1Sacik smetia za tyzden? Ja jeden denne 🙂🙂
        • madein1974@mima1  To sa ako da?
          • mima1@madein1974   co ja viem. Nemam velky kos max 35l a kazdy den varim cize ja to fakt do vecera nazbieram. Proste supy plechovky flase plastove neseparujem hadzem rovno do komunalu. Obcas nieco vyrabam cize odpad mam aj z rucnych prac.
            • krisbar
              AUTOR
              @mima1  
              @madein1974  
              @leiluskaa  
              na "zelene" mame vermikompost (cerviky) na terase. to je u nas najvacsia cast odpadu. potom striktne separujeme plasty, sklo, papier a snazim sa nakupovat co najmenej veci v obaloch.
              to hned vidim, ze napr idem na nakup (naplnit chladnicku 🙂) tak potom su furt nejake kelimky, plast.tacky z masa, obaly atd. ale fakt niekedy mame jeden ten tenky sacik za tyzden (aj minule sa nam to stalo, chi 🙂). da sa to. len treba v obchode premyslat nie len nad tym co kupujem ale aj v com je to zabalene.
              aj kvoli tomu je kupa toho smetiaka pre mna show-stopper, lebo naplnit ho by mi niekedy trvalo dlho a potom by smrdel.
              ale tak mozno inspirujem inych 🙂
              • madein1974@mima1  hm... Aspon plasty by si mohla separovat...
                • mima1No tak ja na zelene nemam na zahrade miesto na komposter alebo co. No a separovanie. Mozno by som triedila keby som to nemusela osit neviem kam do prec. Nemame blizko nic.
                  • atlaskatiez necakam kym sa sacok naplni a vyhadzujem skoro denne. U nas je vacsina prave bioopdpad. Ostatne sa separuje.
                    • mima1@madein1974   rada by som aj som na zaciatku davala do vreca ale proste to nemam zatial moznost kam dat. Plasy daleko sklo rovnako. Som rada ze tu aspon smetiarske auto ide
                      • atlaskamame komposter, ale nechce sa nam behat s tym na zahradu a na terasu by som si ho nedala.
                        • leiluskaaurčite bude dosť stáť, ale aj tak, môžem poprosiť odkiaľ je? ja 2 roky hľadám nejaký normálny, ale žiaden sa mi nepáči :/
                          • mima1@madein1974   a zlte vrecia sa davaju niekde na obecnom urade ale kedze este nemame trvale bydlisko tak pochybujem ze nam daju. A musela by som to nechat niekde na hlavnej ceste niekomu pred domom. Lebo na nasu ulicu ist nechodia po plasty
                            • madein1974@mima1  nam chodia smetiari raz za 2 tyzdne. Sklo a plasty vozim autom do dediny , tam su na to kose.
                              • mima1@madein1974   no vidis nam raz za tyzden. Ja som to vozila na byt. Ale nemozem to stale vozit tam uz mali aj susedia pindze co si to nevozim u nas v meste he he tak len sem tam donesiem. No a dalsia vec je ze nemam to ani kde skladovat 🙂🙂 no nic to je jedno. Mozno raz zacnu zbierat plasty aj u nas na ulici