Zateplenie venca+prekladu na garáž

Pozdravujem majstri.Chystám sa zatepliť garáž a mám otázku-veniec ani 4metrový preklad neni zateplený styrodurom.Takže mám dať teraz tam styrodur a pokračovať dole polystyrénom,alebo je to zbytočné a dám to celé s polystyrénom.Vobec sa nevyznám v tých tepelných odporoch.Najprv som o zateplení ani neuvažoval,ale ten preklad nad garažovou bránou je predsa len kus betonu. Ďakujem za rady.
Odpovedať
Garaz bude vykurovaná?
Odpovedať
@pistikus nie nebude.
Odpovedať
@jaro313 tak preco ju ides zateplovat, resp. riesis tepelne odpory?
Odpovedať
@pistikus vidíš to ma nenapadlo.Ja som sa bal,že to tam bude plesnivieť alebo vlhnuť ako sú preklady,ale kedže to nebude vykurované tak nebude velký rozdiel teplôt,tak by to mohlo byť ok.Takže vravíš že to nemusím riešiť?To by bolo celkom fajn-ušetrené peniaze a čas.
Odpovedať
@jaro313 aj teplotu, aj vlhkost budes mat podobnu, tak k nicomu nedojde. Fasadu, chces riesit teda ako? Lebo zateplit by si to predsa len mohol. Keby si to chcel niekedy vykurovat alebo kvoli aplikacii omietky. Styrodur neries.
Odpovedať
@pistikus ok,styrodur teda neriešim,no a fasádu teda neviem aky je postup keď je to bez zateplenia.Zo zateplením to je jasné-eps,lepidlo,sietka,omietka.Ale teda bez eps to bude asi trochu ináč.Uvažoval som už aj nad nejakým minimalistickým zateplením,čo sa týka hrubky,cca.5-6cm?Aj to len kvôli vyrovnaniu podkladu.
Odpovedať
@jaro313 tak sprav nieco na styl odvetranej fasady. Podkladove laty do roviny a dreveny obklad na to. Len to nie ja za lacno. Ale tam sa da dat medzi laty zateplenie. Momentalne ma nic ine nenapada
Odpovedať
@pistikus ok dík za rady.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?