Oporný múr a vstup na terasu a do domu.

Dobrý deň chcem sa spýtať ma niekto neaky dobrý nápad ako vyriešiť schody od garáže hore na terasu a ako spraviť oporný múr a ako spraviť vstup od garáže hore pred vchod akonspravit pripadne oporný múr aby bola mierna rovina ďakujem.
Odpovedať
@matejmaco Aký oporný múr máš na mysli? A v projekte máš ako zakreslené schody?
Odpovedať
@chrobak7 v projekte sa mi to moc nepáči preto hľadám neaky lepší nápad. Oporný koli zrovnaniu terénu na oboch stranách ale aby sa dalo dostať od garáže na obidve strany
Odpovedať
@matejmaco Z fotiek nie je jasné, kde je vchod do domu a kde bude terasa. Či je vchod tie dvere dole vedľa garáže, alebo ten veľký otvor nad garážou, či to, čo vyzerá ako balkón. Ak vchod do domu je to hore pri garáži, tak by som hore spravil takú väčšiu podestu, prípadne pod ňou ešte nejakú miestnosť na náradie, kosačku. Vedľa toho schody smerom hore od garáže. Priamo schody od garáže k dverám sa nedajú dať. lebo to máš blízko seba a tak strmé schody nemôžu byť. Od garáže by som nedával schody na terasu. Terasu by som nechal buď úplne samostatnú, alebo ak už chceš mať možnosť z terasy ísť mimo domu, tak by som dorovnal terén za domom do výšky terasy a terasu by som dal širšiu, možno až cez celú tú bočnú stranu domu. V každom prípade budeš musieť robiť sakra veľké základy aj pre schody aj pre terasu. Tú terasu si mohol betónovať spolu s platňou, teraz to musíš urobiť ako samostatný stavebný prvok.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?