Máme sa spoľahnúť na hydroizolačné schopnosti gumoasfaltu?

Naši murári dali pod obvodové múry gumoasfalt namiesto ipy. Čo teraz? Hrubá stavba je už hotová. Uvažovali sme nad podpílením, ale zakladacia malta je taká tvrdá, že sa to nedá urobiť. Ďalšia možnosť bola injektáž, ale to vychádza príliš draho (cca 3000 eur). Myslíte, že sa oplatí do toho investovať? Alebo to máme nechať tak a spoľahnúť sa na hydroizolačné schopnosti gumoasfaltu???
Odpovedať
Co presne myslis pod gumoasfaltom?
Odpovedať
Profilova fotka
To je zakladova doska nad urovnou terenu? A prene otazka ako kriloter co myslis pod pojmom gumoasfalt? Co tam vlastne natreli? V akej hrubke atd?
Odpovedať
Profilova fotka
Gumoasfalt podobne ,ako iné hydroizolácie má určitú odolnosť voči soliam ,ktoré obsahuje betón na ktorom jsúuložé.S týmito solami prichádza do styku počas celej svojej životnosti .Soli rozpúšťajú (chemicky reagujú) s hydroizoláciami,čím ich ničia.Tak ako píšu ostatný musíte uviesť prený názov a značku výrobku s ktorým urobili vaši "majstri" hydoizoláciu. Môj osobný názor je taký ,že gumoasfalt na takéto veci je absolútne nedostatočné riešenie,a takéto čosi dokáže urobiť len korunovaný vôl.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?