Odpoveď na príspevok od brapene:
Zdravím. Suterén s jedným oknom, pod zemou (angli… @brapene ziadnyOdpoveď na príspevok od brapene:
Zdravím. Suterén s jedným oknom, pod zemou (angli… @brapene Nemáš lepšie lokálnu rekuperáciu? Napr. Solo 100+ v cene do 140€ ?Odpoveď na príspevok od brapene:
Zdravím. Suterén s jedným oknom, pod zemou (angli… @brapene A odkiaľ budeš sať vzduch? Potrebuješ do suterénu okrem toho okienka mať ešte jednu "dieru"Odpoveď na príspevok od petersd:
@brapene A odkiaľ budeš sať vzduch? Potrebuješ do… @petersd .. "nasávací" otvor priemer 100mm bude v opačnom rohu miestnosti, 20cm nad zemou...Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@brapene Nemáš lepšie lokálnu rekuperáciu? Napr.… @frantisekca .. nezvažoval som to, ale chrobak je v hlave.. dakujemOdpoveď na príspevok od frantisekca:
@brapene Nemáš lepšie lokálnu rekuperáciu? Napr.… @frantisekca . ako dostať vonkajšiu časť takejto lokálnej rekuperácie nad terén, keďže ide o suteren? Existujú na to diely? Alebo to nie je odporúčané?Odpoveď na príspevok od brapene:
@frantisekca . ako dostať vonkajšiu časť takejto … @brapene ved pises ze mas dieru 20cm nad terenom pouzi tú. Ak chces ventilator tak privodnu ruru stiahni vnutri nizsie ako bude ventilator aby nastala cirkulacia vzduchu. Kedysi sa takto odvetravali pivnice a fungovalo to bez ventilatora len museli byt v roznych vyskach a ideal na roznych stenach.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
@brapene ved pises ze mas dieru 20cm nad terenom … @wolodymyr 😉zatiaľ som v stave.."nakreslené kde vŕtať".. ak by bolo reálne technicky vyriešiť vyvod lokálnej rekuperácie nad terén, išiel by som asi do toho..