Ako vyhladiť betón?

zdravim.staviam si stolarsku dielnu a som vo faze priprav na zalievanie zakladovej dosky.finalnu upravu betonu (dosky) by som chcel riesit hladenim.rozloha je cca 225 m2.bude stacit ak pouzijem beton B25?najde sa niekto ,kto mi poradi aky vsyp pouzit,pripadne aj vyhladit,kedze s tym nemam skusenost ?poradte,pripadne odporucte niekoho.dakujem
Odpovedať
zakladovu dosku asi nevyhladis pri zalievani a dodatocne brusenie asi tiez nebude bohvie co.. a predpokladam ze to chces aj odizolovat od vlhkosti a na to das este poter.. ten bude dostatocne rovny aby si ho mohol prebrusit.. bruska sa da pozicat v pozicovni naradia.. nasledne si to namaluj farbou na podlahovy beton... budes to mat ako v hypermarketoch.. mozes sa korculovat po celej dielni.. na youtube som niekde videl postup toho brusenie a nateru.. davali tam dve vrstvy nateru..
Odpovedať
Robí sa aj tak, že keď doska trocha zavadne, vieme ju posypať holým cementom a potom pokropiť vodou a zagletovať. Cement sa tým rozmieša z vodou a vytvorí škrupinu požadovanej tvrdosti - ale tu nie je dosiahnutý hladký povrch ako u brúsenia, záleží od toho ako je vyhotovená platňa, čím hladšia tým hladší povrch po gletovaní, ale určitý efekt to má - vlastná skúsenosť :-) a nízke náklady
Odpovedať
Profilova fotka
S tým "gletovaním" by som si to rozmyslel, vytvorí sa na povrchu cementové mlieko s minimálnou súdržnosťou so samotnou doskou. Dá sa železobetónová doska zahladiť zapracovaním vsypu, napr. korundového, pričom by mala byť ochránená proti zemnej vlhkosti hydroizolačnou vrstvou, zvyčajne sa to robí PVC fóliou. V každom prípade by som sa obrátil na projektanta, ktorý vypracuje detaily a realizáciu by som prenechal odborníkom. Ak potrebuješ kontakt na realizátora, daj vedieť, odkiaľ si.
Odpovedať
Dobrý den. To chce strojně hlazený beton : http://www.youtube.com/watch?v=uFyWzm... S pozdravem Laďa
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Kvalitný betón dosiahnete použitím silného vibrátoru. Ponúkam kvalitné a cenovo dostupné vibrátori do betónu bez ktorých sa nezaobíde žiadna stavba. Viac informácii o cenách v mojom profile.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?