Zatemnenie

Ahojte. Hľadám inšpiráciu. Potrebovala by som zatemnit jednú stranu terasy. Chcela by som ti nejakými vyššími kvetináčmi v ktorých búde nejaká pekná rastlina vhodná do polotiena.Máte nejaké inšpirácie?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tinka2109:

Ahojte. Hľadám inšpiráciu. Potrebovala by som za…
@tinka2109 My máme zadný vchod do domu, kde je regál na obuv.. Tiež sme potrebovali nejako zatemniť od slnka a prípadne aj od vetra/dažďa, čo nám prskal do obuvi. Vyriešil som to tak, že som omietol OSB dosku omietkou vo farebe fasády domu a tú som tam namontoval. Nebije sa to s fasádou, je to trvácne a splní to účel. ALe mám aj lepšie riešenie, len je o dosť drahšie.. Veľkoplošné panely fundermax. https://odvetranefasady.eu/obkladove-...
Odpovedať
Záleží aj od toho, koľko do toho chceš investovať. Tá stena má byť celá? Akože plná? Alebo prichádzajú do úvahy napríklad nejaké slnolamy a na to, že by si si zavesila aj tie kvetináče prípadne?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zhavl:

Záleží aj od toho, koľko do toho chceš investovať…
@zhavl to by museli byt asi dost odolne slnolamy, aby udrzali tie kvetinace, ak budu nejake tazsie. lebo hned som si predstavil, ako sa drevene prelomia a hlinikove ohnu 😀
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?