Viete odporúčiť záhradkársky eshop?

Viete odporučiť zahradkarsky eshop? Taky, kde sú dobré ceny? Potreboval by som kupiť dajake semiačka, balzam na strihanie stromov, dajaku geotextiliu,aj liečivé byliny, atď... najlepšie kde nájdem všetko pod jednou strechou. Niečo čo by ste vedeli odporučiť?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som raz takéto veci objednával a to z florasystem, v porovnaní s inými eshopmi, ti neviem povedať aké sú ceny. Ale podľa mňa v celku okej aspoň to, čo som ja kupoval. 😉
Odpovedať
@jan6872 Ďakujem, idem to hneď pozreťr
Odpovedať
Profilova fotka
Aj zahrada-eshop je vcelku fajn. Skus tiez pozriet.
Odpovedať
Ďakujem, skusim aj to 😉
Odpovedať
Prosim kupujte nie F1 smejdy modifikovane.. Mozno sa lahsie pestuju ale moj nazor je ze su na ukor kvalitnych a stovkybrokov skachtenych odrod. Tilu su moje zdroje na semienka Gengel.cz Permaseminka.cz Semenaonline.sk Vypestuj.sk Ale hocikde sa da kde maju organicke a nieF1 ponuky. Aj supermarket. Vzdy si davam pozor koho podporujem. A ak si trufas vypestujes si vlasne semena a uz nemusis kupovat... A som odporca monsanto produktov. Zasvinujeme si tym spodne vody oceany a tym aj jedlo pre buduce generacie. My mame prachy my diktujeme trhu. Mame velku moc. Vyuzime s rozvahou.
Odpovedať
@dusantt F1 hybridy nie su GMO (monsanto). Mas v tom hokej. F1 hybridy su prva generacia semien, kde sa pozadovane vlastnosti rastlin dosahuju krizenim dvoch vybranych odrod rastliny. Teda jedna vybrana odroda (samcia) je opelena inou vybranou odrodou (samicia) aby sa dosiahli pozadovane uzitkove vlastnosti ich potomkov. GMO je modifikacia genetických vlastnosti rastlin génovými manipuláciami, zvycajne implemenaciou cudzich genov do DNA rastliny. Hybridy su iba a len obycajne krizence. Aj povodne (stare, nehybridne, akokolvek ich nazves) odrody boli niekedy davno vyselektovane iba a len z krizencov roznych odrod. Mohli to byt nahodne krizence, mohli to byt cielene krizence.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?