Riešenie odpadkov na záhrade/chate

Mám záhradku s malou chatkou. Samozrejme, v tomto období ju využívame aj s našou rodinou na stretnutia všetkých druhov a trávime tam pomerne dosť času. Vie mi dať niekto typ na praktický veľký odpadkový kôš alebo nejaké iné riešenie pre dočasné uskladnenie odpadkov v exteriéri? Mať hodené plastové vrece na zemi alebo zavesené na háčiku ma už nebaví. malo by to byť niečo, čo neodfúkne vietor, no klasická plastová "popolnica" nie je úplne to pravé orechové....Vďaka za každú inšpiráciu!!! :-)
Odpovedať
Kupit iekde v obchode Kaufland alebo Obi niaky pekny velky kos na pradlo a s vrchnakom a mas pokoj.Aj v Metre maju pekne vseliake vecsie kose Aked sa ide domov z chaty hodit vreco z kosa do auta a vyhodit doma do popolnice.A podla toho co citam tak smetiari asi nechodia.
Odpovedať
Profilova fotka
@audrie87 ja by som zbil par dosiek, teda taky duty hranol na vysku (nic zlozite) stacia stavebne rezivo, rucna pila, klince..jednoduchy poklop. vo vnutri by som nechal to plastove vrece.. bude to estetickejsie a funkcne(neroztrhaju to macky ci vtaky)..
Odpovedať
@richard71 nad niečím podobným premýšľam, zároveň by to ladilo s prírodou a chatkou...
Odpovedať
@petka456 nie, nechodia, ved práve, že to nosíme vždy so sebou potom. Vďaka za tip
Odpovedať
Profilova fotka
@audrie87 no ved preto to pisem... a neviem podla situacie..moze to byt zavesene niekde na plote alebo zozadu chatky na stene... ale to uz nepoznam situaciu a moznosti...
Odpovedať
@audrie87 http://www.snz.sk/kryt-odpadkoveho-ko...
Odpovedať
https://www.mall.sk/klasicke-odpadkov... https://www.b2bpartner.sk/stojan-na-t... https://www.google.at/search?q=stojan...
Odpovedať
@eeffka velmi pekné, ale že 140 eur....ja si to skúsim radšej zmajstrovať sama :-D to by som asi zvládla ;-)
Odpovedať
@majki555 Ďakujem :-)
Odpovedať
@audrie87 jasne ako inspiracia.140e za kryt na smetak je teda dost :)
Odpovedať
mam v zahrade plastovy vypletany kos urceny na pradlo a v nom velke vrece z igelitu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?