Triedenie zeminy

Ahojte. Potrebujem pretriedit zeminu na stavebnom pozemku - pozostavalo tam kopec bordelu, kamene atd. po stavbaroch. Otazka znie - je k dispozicii firma z ceska ktora ma takyto stroj ( https://www.youtube.com/watch?v=tYaXP... ) ale samozrejme doprava k nam nieco stoji... tak som rozmyslal ci by niekto nemal zaujem si nechat pretriedit zem aby sme sa pripadne rozdelili o cenu. Alebo nejake ine napady?
Odpovedať
@marekjahoda skús napísať Popoluške, ona má s triedením najviac skúseností
Odpovedať
@marekjahoda ste rovno mohol napísať alebo iné chu-iove nápady...
Odpovedať
taky stroj sa da tusim aj u nas pozicat ale mensi, niekde som to videl, kde uz netusim, treba googlit
Odpovedať
@marekjahoda koľko toho máš? Kúp pletivo na plot s malým okom urob valec konštrukciu a môžeš točiť... Ja som mal sito a robil som to nad furikom
Odpovedať
@fugas20 Ale on to asi ručne nechce.Lebo my sme to tieš preosievali ručne,ale male kamienky aj tak nam tam ostali,ale nevadi aj tak tam budeme iba travu siať.
Odpovedať
@marekjahoda ak ti stačí pozemok upraviť na vysiatie trávnika tak najlepšie je toto. Sú aj malé ručné ťahané terou. https://www.youtube.com/watch?v=BjDSB...
Odpovedať
@jakino popoluska ma teraz problem lebo aj tie holuby uz niesu co byvali... lenivci lenivi takze outsourcing nepripada do uvahy (vraj).
Odpovedať
@daralbajda servus. dik za spravu. uvidime ako sa tu vyjadria ostatni, mozno to pomoze aj takym ako si ty ze by sa naucili nieco nove v toto smere.
Odpovedať
@shadowmilan hej - https://www.youtube.com/watch?v=C5MlU... oni to maju aj lacnejsie ale zda sa mi ze ani ten vykon nieje nic moc a tiez to asi bude vyrazne hlucnejsie. ci nieco ine si myslel?
Odpovedať
@fugas20 je toho skoro 1000 stvorakov do hlbky 30cm cize 300 kubikov ak dobre pocitam? :)
Odpovedať
@slavoslav hm, nevyzera to zle... nejaky kontakt?
Odpovedať
hej take podobne, no zalezi kolko toho chces "presiat"
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marekjahoda je taka preosievacis lyžica na bager, bager mam...
Odpovedať
@daralbajda hej to viem. Problem je, ze to preoseje velmi malo a mne toho treba strasne vela (300kubikov). Cize len za strojnika by som dal majland... alebo mozno prenajat si bagrik s takou lyzicou a spravit si to sam...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?