Štiepacka na drevo Powerlog - máte skúsenosť?

Chcela by som poradit s vyberom stiepacky na drevo, 10 tonovu. Paci sa nam powerlog od moufieldu, ma aj dobre recenzie, teda az prilis dobre. Uvazovali sme aj nad Hecht 6100, ale ze vraj to je cina. Prosim poradte, ak ma niekto skusenosti, aj s inymi stiepackami. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ked nechces cinu, tak ani nechod do mountfieldu.... aaaa.... nezabudni.., ze vsetko co nee-ni cina, je FAKE... :()
Odpovedať
viem ze v dnesnej dobe uz nieje nic take kvalitene....ale potrebovala by som radu...kto ma so stiepackami aj konkretnu skusenost
Odpovedať
@zuza02 u nas maju viaceri tu 10 t z manfildu a su spokojni. V akcii byva za dobru cenu nieco cez 500-600€.
Odpovedať
@originalx dakujem pekne ze ste napisali....neviete nahodou ci su spokojny aj co sa tyka servisu a reklamacie
Odpovedať
@zuza02 dovoz zabespecil manfild, zatial nic za dva roky nereklamovali.inak dobre sa s nou robi a lahko sa nadstavuje, ine hoby modeli to tak dobre nemaju vyriesene.
Odpovedať
@originalx citala som vela recenzii, ze je dobra, az ma to prekvapilo....uz som mala pocit, ze mounfiel si tie recenzie kupil.... pojdeme ju pozriet.....mate skusenosti aj s inymi znackami stiepaciek k?
Odpovedať
Dva roky máme doma toto https://gude.gude.sk/home-gude/8478-s... Funguje bez problémov, aj keď... ja som sa k nej ešte poriadne nedostal - polovička ma k nej nechce pustiť... :-D Ale poštiepalo to zatiaľ všetko tvrdé, čo sa na ňu postavilo. I keď - cena bola o stovku menej ako dnes... :-)
Odpovedať
Mam ju uz 3 rok asi. Cena samozrejme nadhodnotena aj ked je akcia. Realne ta akciova cena je vacsinou ta bezna za ktoru sa predavaju podobne aj inde. Kazdy rok na nej nastiepane 10 kub. dreva tvrde, makke metrovica a potom polienka zatial ide ako ma. Jedine treba pozerat kvapalinu, ale ta moc nemizne. A co treba je mazat a cistit to zasuvacie rameno. Lebo sa zacne to rameno trhavo pohybovat (v navode to najdete). Najlepsia je nejaka vazelina na to urcena. Silikonovy olej moc nezaberal. Co sa tyka stiepania ide paradne aj hrubsie metrovice. Jedine take mínus, ale to je asi pri kazdej takejto stiepacke je, ked mate dlzkovo rozdielne metrovice ak chcete rozstiepnut treba nastiepnut vytiahnut hore, moze sa stat ze stolcek vrchny nezasuniete, tak budete musiet dat na spodny neaku podlozku aby ste ju nastiepli viac. Ale to pouzivanim pridete na zlepsovaky. Kazdopadne pri metrovici je pohodlnejsia prava v 2 osobach. Prípadne este ked máte moc mokre, hrcate a hlavne pokrutene drevo tak je problematickejsie ho rozstiepnut v metrovici potom este treba dodatocne niekedy tie "vlasy" sekerkou pretat aby sa vám drevo oddelilo. Na zaver na stiepanie sekerou sa nechyta taktiez klatikovanie. Problem je iba ze sa musi clovek krcit a dvýhat to na stol. Za mna urcite 100 krat lepsie ako stiepat rucne sekerou.
Odpovedať
Profilova fotka
momentálne je za 497 € aj ja nad ňou uvažujem
Odpovedať
V podstate sa rozhodujeme medzi schepach hl 1010 a powerlog 10 od mountfieldu...hecht 6100 sme vylučili koli materialu tie rukovate su ako z makoveho kvetu a vraj sa ohybaju...scheppach hl 1010 sa nam pozdava,lebo je to nemecka výroba ale powerlog 10 ma výborne recenzie a vyhral aj testy avšak v tých testoch nebol scheppach...jediné zle čo sme sa dočitali ohladom tej z mountfieldu je vlastne to reklamačne konanie,že ak by sa niečo s nou stalo reklamuje sa výhradne v mountfield a že vraj špekuluju ako sa zbavit 7 ročnej záruky...ešte otázočka ak má niekto scheppach hl 1010 kde su vlastne reklamačné strediská po slovensku?...dakujem...
Odpovedať
@zuza02 ja odporucam tu z manfildu 10 tonovu, 8 t je na dedinu slaba. Ak mas 7 r zaruku a vies v tom chodit, tak sa nemusis bat, ze s tebou vybabru.
Odpovedať
Ja sa vyjadrim len k mountfildu, so stiepackou skusenost nemam. Co sa mountfieldu tyka ... Mam zmiesane pocity. Mam odtial viacero veci. Servis musim uznat skvely. Kosacku mi raz opravili na pockanie to tak po roku. Druhy krat uz mala tak 4 a pol roka tesne pred koncom 5 rocnej zaruky... Uz som myslel, ze ma poslu kadelahsie a vymyslia si 10 dovodov, preco neopravia... Ani som ju dako nesetril, nevymienal sviecky olej blbla bla.. Ale cuduj sa svete... Volali mi po dvoch tyzdnoch ze: `` pridite si po kosacku uz je hotova``. Motor kompletne zgeneralkovali a este namontovali uplne novy karburator... Odskusali, este raz zaucili ako si ju setrit... Pochvalili v akom dobrom stave bol hriadel... Potapkali po pleci a s usmevom, ktory som si po dvoch dnoch dal odstranit chirurgicky, som isiel s novou kosackou domov... Pouzivam ju k spokojnosti doteraz, iba uz neflakam udrzbu... Dalej mam odtial tlakovy cistic... Tiez som cital recenzie a vsade vysiel ako bomba super za tie prachy neni o com a podobne komentare... Nuz nevahal som a kupil... Wapka do teraz funguje, ale ked som nahodou pouzival wapku podobneho vykonu jemne lacnejsiu, tak som zistil, ze je asi aj vykonnejsia, lahsia, pracovalo sa s nou lepsie... Hadica sa tak nekrutila... Lahsie sa namotavala aj ten bubon bol rozumnejsie vymysleny...Tazko povedat ako sa da tym recenziam verit... Tak isto aj tie ceny v mountfielde su zavadzanie... Sledujem cenu zahradneho drvica, ktory ma tiez super bomba recenzie, ale uz sa na ne nedam nachytat, cena je vzdy rovnaka... iba percenta akcie sa furt menia a navysuju povodnu cenu... Takyto pristup ma odradzuje... Zase ten servis maju vymakany... Tazko sa radi....
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zuza02 ma ju otec a je super. Je silna a drevo stiepe bez akehokolvek problemu.
Odpovedať
@chumo dakujem za skusenost s reklamaciou budeme brat do uvahy... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@chumo preco by ta to malo odradzovat ?Je pravda, ze carovanie s cenami v Mountfielde je zabavne, ale ak ta cena sedi tak ma to nezaujima :). Mam z tade dost veci, vsetky som kupil v akcii a ziadnu nemali inde lacnejsie.
Odpovedať
@majkoj skor ma odradzuju tie super skvele recenzie na cokolvek odtial... Ta cena a cirkus okolo toho je mi fuk..
Odpovedať
Dobry den chcem sa oytat kolko litrovu nadrz na hydr.olej ma tato stiepacka Powerlog 10 ton lebo na nete je všade 10 litrov,ale v predajni mi tvrdil predajca ze len tak polovicu z toho.Tak kde je pravda.dakujem.
Odpovedať
Predajca ani netusi co predava.
Odpovedať
Dobry den chcem sa oytat kolko litrovu nadrz na hydr.olej ma tato stiepacka Powerlog 10 ton lebo na nete je všade 10 litrov,ale v predajni mi tvrdil predajca ze len tak polovicu z toho.Tak kde je pravda.dakujem.
Odpovedať
pardon, omylom som to poslala este raz :-)
Odpovedať
@originalx ved to tak aj vyzeralo....ako ten pristuk ku zakaznikom nieje bohvieco.....dufam, ze aspon ta masina bude pracovat ako ma.
Odpovedať
@zuza02 ma napln oleja 9,5 litra
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?