Rady a skúsenosti - lepenie obkladu na studňu

Profilova fotka
Poprosim vas o rady, resp. skusenosti s lepenim obkladu na studnu- skruzu. Treba najskor nejako izolovat alebo penetrovat? Alebo staci len naniest flexlepidlo?
Odpovedať
Čím to plánuješ obkladať? Určite podklad najprv poriadne vyčisiť, napr. wapkou...
Odpovedať
@tarbavalaba najskôr si urob poriadne drevenú konštrukciu. Je to všetko na krivo. Vysvetli mi prečo stojka dolu prechádza vnútornou stranou krokvičky a hore vychádza na vonkajšiu stranu.
Odpovedať
Profilova fotka
@viktor811 stlpik je 120*120 a krokva je 80*100 takze vidis dobre ze krokva je o 4cm vnutri od stlpika. a to vodorovne drevo plni funkciu kliestiny a nechcel som ho davat z vonkajsej strany aby bolo kryte pred vodou.
Odpovedať
@tarbavalaba aha, takže to je tam zapílené.
Odpovedať
Profilova fotka
@viktor811 jo. ale skor ma zaujima ako sa zachova lepidlo po prvej zime. Skruza bude vlhnut zospodu aj zvnutra....
Odpovedať
@tarbavalaba Krytina bude škridla? Lebo mám podobnú “studňu”, celodrevrnú, ako kryt na záhradné čerpadlo nad vŕtanou studňou a po 15 rokoch tomu zhnila drevená strecha. Nekupoval som ju ja, perodrážku naležato miesto šindľa by som nekúpil, ale zvyšok je dobrý, tak len tá strecha. Akurát stojky majú len 100x50 a sú len po tvoju “klieštinu” a strecha by mala mať v pôdoryse 1200x1200 mm, tak neviem akú krytinu. Najradšej by som dal drevený šindeľ, len tá cena...
Odpovedať
@tarbavalaba a co tak odlacit to to silikonovou formou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?